Artist Drawing Tutorials: Leer nieuwe skills in deze online leersessies!

LEARN HOW TO DRAW RIVERDALE / ARCHIE

The incredible Dan Parent was going to give the FACTS fans a very educational ‘How to draw Archie’ workshop on April 4-5, but sadly, we never got to see it in action.

But not to worry! You can learn how to draw Riverdale / Archie characters through these online tutorials. Time to put that extra free time to good use!

DRAWING BODY TYPES WITH TERRY MOORE

FACTS Fall 2019 guest Terry Moore, best known for Rachel Rising, Echo, Motor Girl, Five Years and numerous Marvel, DC and Dark Horse franchises, has also been putting interesting tutorials online for everyone to enjoy.

In this particular how-to video, you can see how you can draw different body types. Big, small, cartoony, muscular, slender, realistic,… You name it!

“That’s what I like about comics: there’s room for every kind of character. Whether you’re the 6’8 marvelous specimen of a man who is saving a city, or you’re the little guy who wonders where these people come from and how big his grocery bills are going to be in the week.”

BELGIAN PRIDE: HOW TO DRAW SPIROU / ROBBEDOES

Artist José Luis Munuera teaches you how to draw the famous Belgian character Spirou / Robbedoes!

UDERZO DRAWING ASTERIX CHARACTERS

This is not so much a tutorial, but a tribute to the amazing Albert Uderzo, who passed away on March 24th 2020.

Just looking at his masterful pen strokes leaves us in awe. Thank you for everything, Mr. Uderzo.

Deel deze post met je vrienden

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top

FACTS SPRING 2020 GEANNULEERD DOOR CORONA / COVID-19

Sinds 1993 doen de FACTS-organisatoren hun uiterste best om duizenden fans een zo kwalitatief mogelijke bijeenkomst te organiseren in Gent. Het doel is altijd om een veilige haven te zijn voor alle fans van films, series en games, waar ze samenkomen met gelijkgestemden en met gasten van over de hele wereld, om onvergetelijke momenten te beleven.

Met het welzijn, de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, crew en partners als onze voornaamste prioriteit, volgden we de laatste dagen en weken de evolutie van de uitbraak en verspreiding van COVID-19, de Corona-pandemie, nauwgelet op.

Aangezien de situatie in België steeds meer kritiek wordt en nu ook de Verenigde Staten reisrestricties naar Europa hebben ingevoerd, heeft FACTS finaal beslist om om de editie FACTS Spring 2020 te annuleren wegens overmacht.

Nadat we alle mogelijke opties van veiligheidsmaatregelen hebben uitgeput, hebben we uiteindelijk beslist om de richtlijnen van de lokale gezondheidsorganisaties en overheden te volgen, die al aangegeven hadden dat grote evenementen beter geannuleerd werden.

Omdat het ons hoofddoel is om onze geweldige community de unieke ervaring te bieden die ze verdienen en om hun veiligheid te garanderen, hadden we simpelweg geen andere opties meer.

Het is een pijnlijke beslissing, maar we kijken nu al vooruit naar de volgende bijeenkomst met al onze fans, exposanten en gasten op 24-25 oktober in Flanders Expo Gent. In de tussentijd hebben we ook al hard gewerkt om een nog spectaculairdere line-up van sterren te verzilveren. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat Ian Somerhalder, Rebecca Mader & Troy Baker al bevestigd hebben dat ze hun fans zullen ontmoeten tijdens FACTS Fall 2020, in Gent, op 24 en 25 oktober. We kondigen in de komende maanden nog veel meer gasten en verrassingen aan.

Al onze bezoekers, exposanten en partners zullen binnenkort persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail, met meer informatie rond de volgende stappen. Alle toegangstickets van FACTS in april zullen geldig blijven voor FACTS in oktober, maar bezoekers zullen de keuze krijgen: het ticket houden voor oktober of een aanvraag tot terugbetaling indienen. Meer info en details volgen spoedig.

We appreciëren de steun die we in de voorbije weken hebben mogen ontvangen. De feedback was van onschatbare waarde in het bepalen van deze beslissing.

Met vriendelijke groet,

Het FACTS-team