Technopolis Presenteert ‘The Magic of Movies’: Levensechte Special Effects

Technopolis is terug met de geweldige special effects-show!

Kijk toe hoe Technopolis de geheimen van filmmagie blootlegt in vurige en mystieke special effect showcases. In deze shows krijg je de wetenschap achter de films te zien op een spectaculaire manier. En daarmee bedoelen we ook écht probeer-dit-niet-thuis spectaculair!

De professionele Technopolis-crew zal demonstraties geven in vaste sessies, elk met een eigen thema. Bovendien kan je ook een foto nemen met een van deze special effects in de Science Photobooth.

A SONG OF FIRE

Grote vlammen, HEEL grote vlammen, steekvlammen, auto-explosie-vlammen, vlammen in verschillende kleuren en … een brandend boek dat niet vergaat? Dát is nog eens magie!

Bekijk de show en neem foto’s met de attributen!

A SONG OF DRY ICE

Technopolis tackelt de vraag: hoe maak je wolken of mist? We duwen hierbij niet simpelweg op de knop van de rookmachine, maar duiken eerder in het chemielab om enkele coole effecten te creëren.

Bekijk de show en neem foto’s met de attributen!

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de vele geweldige experimenten die Technopolis te berde zal brengen op 2 en 3 april 2022. Neem deel aan deze onvergetelijke en informatieve ervaringen in de FACTS Fan Village!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top