NIEUW voor de FACTS speed dates: Secret Message Party

Ben je het beu om Valentijn alleen door te brengen? Geen zorgen, FACTS has your back. Je kan je nu registreren voor de speed dates van FACTS Spring 2020.

Helemaal nieuw deze editie: Dates & Geeks’ Secret Message Party, een zeer ongedwongen manier om potentiële partners te vinden en om ermee in contact te komen.

SPEED DATES

Een reeks relaxte praatjes met andere fans.

Ga zitten, praat enkele minuten, schrijf naam en nummer op als je interesse hebt en ga naar de volgende.

Daarna kijkt de Dates & Geeks-organisatie of je een match hebt. Als dat zo is, dan stuurt deze enthousiaste groep cupido’s je de nodige contactinformatie. Veel succes!

SECRET MESSAGE PARTY

Elke deelnemer geeft zijn gamertag of bijnaam door via het registratieformulier van Dates & Geeks. Zij maken voor jou een persoonlijke envelop en hangen hem aan een wasdraad op de party. Ga dan naar de sessie, begin te praten met iedereen en stop geheime boodschappen in de enveloppes van andere deelnemers.

Aan het einde van de sessie neem je je eigen envelop mee en bekijk je alle geheime berichten die je zelf ontvangen hebt. Je weet nooit wat er dan gebeurt!

Illustration by Franz Campomanes

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top