Leer, speel en ontdek Yu-Gi-Oh op FACTS!

Speel

Ga zitten aan de Fan Village-stand van Team QBytes Nova Division en Team OCC en kom zelf het hart van de kaarten voelen. Geen idee wat de spelregels zijn? Geen probleem! De specialisten aan deze stand zullen je wegwijs maken. En ja, je kan gerust je eigen deck meebrengen als je dat wil!

Workshop

Team Qbytes Nova Division zal je de basis van het Yu-Gi-Oh-kaartspel bijbrengen via een workshop. Neem een spoedcursus met mensen die er zo veel van kennen dat ze worden ingezet als scheidsrechters in officiële wedstrijden. Zij zullen je vertellen hoe je eraan kan beginnen!

Panel

Het Yu-Gi-Oh-kaartspel wordt 20 jaar oud in 2019 en staat sinds 1999 nog steeds sterk in de schoenen. Ontdek de geschiedenis van Yu-Gi-Oh met Team Qbytes Nova Division. Waar komt het vandaan, wat zijn de hoogtepunten en dieptepunten in de geschiedenis en waar staat het nu? Kom het ontdekken op FACTS!

Deel deze post met je vrienden

Blijf up-to-date

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top