Stephen Amell

Introductie

De Arrowverse vloeit samen met het FACTS-universum! Ontmoet Green Arrow himself, op 21-22 oktober 2023, in Flanders Expo Gent!

OOK BEKEND ALS

  • Oliver Queen / Green Arrow in Arrow / The Flash / The Arrowverse
  • Jack Spade in Heels
  • Jason in Hung
  • Garrett in Code 8
  • Kyle in New Girl
  • Scott Becker in Private Practice
  • Casey Jones in Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows

En nog veel meer!

KORTE BIOGRAFIE

Ontmoet de man die de Arrowverse startte. Canadees acteur Stephen Amell wordt wereldwijd geroemd om zijn rol als Oliver Queen / Green Arrow in de DC-serie Arrow, die liep van 2012 tot 2020. Hij herhaalde deze rol in meerdere andere DC-producties, zoals The Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow, en zelfs het videospel Injustice: Gods Among Us.

Hij schitterde ook in heel wat andere films en series. Om er maar een paar van zijn indrukwekkende lijst te noemen: hij was de indrukwekkende worstelaar Jack Spade in Heels naast FACTS Spring 2023-gast Alexander Ludwig, Casey Jones in de Ninja Turtles-film van 2016, meesterbrein Garrett in Code 8, en een enorme reeks personages in New Girl, Hung, CSI: Miami , NCIS: LA, The Vampire Diaries, 90210, en ga zo maar door. Over een sterk acteurs-arsenaal gesproken! In ieder geval: je hebt meer dan genoeg redenen om hem dankbaar de hand te komen schudden op FACTS.

Stephen Amell zal aanwezig zijn op FACTS Fall 2023, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober, in Flanders Expo, Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies, Meet & Greets, selfies en grote Q&A-shows.

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Stephen Amell!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top