Tyler Hoechlin

Introductie

Tijd om de man achter Superman uit DC's Arrowverse te ontmoeten! Tyler Hoechlin is ook bekend van Teen Wolf, Fifty Shades Freed, 7th Heaven, en nog veel meer.

OOK BEKEND ALS

  • Superman in Supergirl, Superman & Lois en andere DC Arrowverse-series
  • Derek Hale in Teen Wolf
  • Boyce Fox in Fifty Shades Freed
  • Martin Brewer in 7th Heaven
  • Michael Sullivan Jr. in Road to Perdition
  • De stem van Sephiroth in Final Fantasy VII Remake

En nog veel meer!

KORTE BIOGRAFIE

De Amerikaanse acteur Tyler Hoechlin vertolkt momenteel Superman / Clark Kent in DC’s Arrowverse-series, met name als hoofdpersoon van Superman & Lois (2019 – heden), dat een derde seizoen krijgt in maart 2023, en als terugkerend personage in Supergirl. Hij was aanwezig tijdens de ‘Crisis of Infinite Earths’ crossover-afleveringen en in series als Batwoman, Legends of Tomorrow en The Flash.

Hij speelde ook Derek Hale in de serie Teen Wolf en de gelijknamige film 2023, met een hoofdrol in de eerste vier seizoenen en een gastrol in het zesde. Leuk feitje: hij won de ‘Male Scene Stealer’ award bij de Teen Choice Awards in 2014 voor deze rol.

Een van zijn eerste stappen op het kleine scherm dateert echter al van 2002, voor de Tom Hanks-film The Road to Perdition, waarvoor hij de Saturn-prijs voor beste optreden van een jongere acteur won. Daarna veroverde hij nog vele harten in Fifty Shades Freed, Netflix’ Another Life, en meer!

Gamers zullen blij zijn te weten dat hij de stem van slechterik Sephiroth verzorgde in Final Fantasy VII Remake en Crisis Core: Final Fantasy VII.

Tyler Hoechlin zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2023, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A-shows.

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Tyler Hoechlin!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top