Peyton List

Introductie

Ontmoet Tory Nichols van de Cobra Kai- dojo in Flanders Expo Gent, op 2 en 3 april 2022, in fotoshoots, handtekeningen en grote Q&A shows.

ALSO KNOW AS

  • Tory Nichols in Netflix’ Cobra Kai 
  • Holly Hills in Diary of a Wimpy Kid
  • Emma Ross in Disneys Jessie & Bunk’d
  • De stem van Poison Ivy en Barbara Gordon / Batgirl in Batman: Hush

en veel meer!

KORTE BIOGRAFIE

De Amerikaanse actrice Peyton List (1998°) is waarschijnlijk het bekendst als Tory Nichols in Netflix’s Cobra Kai, aka ‘Queen Cobra’, de getroebleerde, meedogenloze en misleide tiener met een groot arsenaal stevige stoten.

Je kon haar ook zien schitteren in films en series, zoals The Sorcerer’s Apprentice (2010), Diary of a Wimpy Kid (2011-2012), Disney’s Jessie (2011-2015), Bunk’d (2015-2018, 2021), en The Swap (2016) met Cobra Kai-collega Jacob Bertrand, om er een paar te noemen. Het geweldige drama Paper Spiders, waarin mevrouw List Lacy speelt, verdient een speciale vermelding.

Peyton List heeft ook een stevige paragraaf aan geweldig stemacteerwerk op haar cv, onder meer in Batman: Hush als Poison Ivy en Barbara Gordon / Batgirl en Sabrina Spellman in Robot Chicken, om er een paar te noemen.

Peyton List zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows.

WIST JE DAT…

haar Cobra Kai-collega Jacob Bertrand op dezelfde dagen aanwezig zal zijn op FACTS? Kom ‘Hawk’ en Tory ontmoeten en test of jij ‘Cobra Kai material’ bent!

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Peyton List!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top