Natalia Tena

Introductie

Aandacht Potterheads, Star Wars-fans en deelnemers aan het 'Game of Thrones', want Natalia Tenia betreedt het FACTS-Woud in april 2022!

OOK BEKEND ALS

  • Nymphadora Tops in Harry Potter (2007 – 2011)
  • Wildling Osha in Game of Thrones (2011 – 2016)
  • Xi’an in The Mandalorian (2019)
  • Lana Pierce in Origin (2018)

and much more!

 

KORTE BIOGRAFIE

De naam van de Engelse actrice Natalia Tena verschijnt al enkele jaren veelvuldig in menig verlanglijstje van deze community en sinds haar officiële bevestiging waait er een heel aangenaam lentebriesje door het FACTS-Woud.

Harry Potter-fans zullen in haar intrigerende ogen onmiddellijk Nymphadora Tonks (excuseer, ‘Dora’) herkennen, de wederhelft van Remus Lupos en de vrolijke heks met een stemmingsring als kapsel. Haar innemende persoonlijkheid en heldhaftige acties in de Orde van de Feniks en tijdens de Slag om Zweinstein, om maar een paar voorbeelden te noemen, maakten van deze halfbloed-heks *slash* Metamorfmagus een instant favoriet.

Je kunt Natalia Tena ook zien schitteren als Wildling Osha in Game of Thrones, als bediende in Kasteel Winterfell en gezworen beschermer van Bran Stark, nadat ze hem en zijn broer helpt te ontsnappen aan de nieuwe Greyjoy-tirannie.

Om een glimp op te vangen van Natalia Tena’s oneindige acteerbereik: ze was ook de gestoorde Xi’an de Twi’lek in Star Wars’ Disney+-serie The Mandalorian, ruimteschip passagier Lana Pierce in het sci-fi drama Origin en Val Kinteh in het recente Engelse politiedrama Wolfe, om er maar een paar te noemen uit haar lange lijst van tv- en filmrollen.

Wist je trouwen dat Natalia Tena ook een begenadigd muzikante is? Ze is onder meer de lead van de band Molotov Jukebox!

Natalia Tena zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en spectaculaire vraag-en-antwoordshows.

 

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Natalia Tena!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top