Introductie

Het best bekend als de barbaarse, bebaarde rosse bink Tormund Giantsbane in Game of Thrones. Je kan hem ook herkennen als Rhodes in Fast & Furious 8 en als Steinar Hovland in Beck.

BEKEND ALS

  • Tormund Giantsbane in Game of Thrones
  • Rhodes in The Fate of the Furious (Fast & Furious 8)
  • Steinar Hovland in Beck
  • Mats in Turist
  • Security Chief in M. Night Shyamalans After Earth

en nog veel meer!

 

BIOGRAFIE

Hou de grote blonde dames binnen en verberg de reuzenmelk, want de Noorse acteur Kristofer Hivju komt naar FACTS! Met zijn Game of Thrones-personage Tormund Giantsbane werd Hivju bijna meteen een wereldwijde favoriet, terwijl hij zich al meppend, bluffend en kopstotend een weg baande van seizoen 3 tot aan de allerlaatste aflevering.

We zeggen niet meteen dat we zouden knielen bij elke scheet die hij laat, … maar we sluiten het ook niet uit.

Hollywood merkte algauw zijn acteertalenten op en gaf hem de kans om te schitteren in The Fate of the Furious (alias Fast & Furious 8) als Rhodes, de rechterhand van Charlize Therons personage. Hij leverde eveneens een prachtprestatie als de Security Chief in M. Night Shyamalans After Earth, waarin hij zowel indruk maakte met dialogen als met monologen.

Hij mag vandaag dan vooral wereldfaam vergaard hebben door zijn Game of Thrones-passage, maar Kristofer Hivju was daarnaast ook al een beroemdheid in de Scandinavische regio. Met hoofdrollen in – onder andere – de films Operation North Pole, Turist en de binnenkort te verschijnen TWIN en in de geweldige crimeserie Beck, zijn we zeker dat we het laatste van deze acteur nog lang niet gezien hebben.

Wil je deze rosse hunk ontmoeten, deel uitmaken van zijn legendarische Super Selfies en samen met hem op de foto staan? Kom dan zeker naar FACTS Fall 2019, op 19 en 20 oktober in Flanders Expo Gent! Kristofer Hivju zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en panels op zaterdag én zondag. 

PS: Volg deze acteur op Instagram! Deze man is hi-la-risch op dat kanaal.

 

 

Want to meet Kristofer Hivju?

ACTEURS Handtekeningen

ACTEURS PANELS

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top