Jason Paige

Introductie

De zanger van de OG Pokémon Theme Song doet mee op 21 en 22 oktober in Flanders Expo Gent! Dit is dé singalong van je leven, dus zorg ervoor dat je erbij bent op het Pokémon-feest op FACTS.

Wanneer je echt niet anders kan dan de tekst afmaken wanneer je ‘I wanna be the very best, like no one ever was’ hoort, dan kan je daarvoor deze man bedanken/beschuldigen. Jason Paiges energieke en enthousiaste manier van zingen gaf elke aflevering van de OG Pokémon-serie een extra laagje spanning. Telkens als je hem hoorde, wist je dat je een leuke tijd tegemoet ging.

En nu mag je de hand schudden van Jason Paige, de man achter het kippenvel van Pokémons themanummer.

Jason Paige ‘travels across the land’ naar FACTS Fall 2023, waar hij ‘the very best’ zal zijn op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Flanders Expo Gent. Bezoek hem op de stand van Elite Game Store in de exposantenhal voor handtekeningen en selfies en voor optredens op het podium.

Ontmoet nu Jason Paige!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top