Roep vrienden en familie op om via jouw Verve-profiel tickets te kopen voor ‘Your Belgian Comic Con’ en verdien Verve-punten, die je vervolgens kan inwisselen voor coole FACTS-prijzen. Hoe meer tickets je verkoopt, hoe beter de beloning! 

De beste FACTS-ambassadeurs krijgen de keuze uit fantastische FACTS-voordelen en exclusieve activiteiten, gaande van gratis VIP-tickets tot meet & greets en zelfs een levenslange FACTS-pas!

1. Werk samen met vrienden en familie

2. Verkoop FACTS-tickets aan bekenden

3. Verdien punten voor verkoop

4. Wissel punten in voor coole prijzen

Mario Group Picture: We Care Gaming

Hoe verdien ik FACTS-prijzen?

Meld je aan

Word een FACTS-ambassadeur door je te registreren op het Verve-platform. Het is volledig gratis en duurt slechts enkele minuten.

Verkoop tickets

De FACTS-tickets die je verkoopt worden opgeslagen op het Verve-platform. Hoe meer je er verkoopt, hoe beter de beloning!

Verdien beloningen via Verve!

Door FACTS-tickets te verkopen verdien je punten, die je kan inwisselen voor geweldige FACTS-prijzen. Dat gaat van gratis tickets tot exclusieve meet & greet-tickets met acteurs (*) en zelfs een levenslang FACTS-toegangsticket! Er zijn eveneens voordelen aan verbonden voor de vrienden die de tickets kopen!

(*) Meet & Greet-tickets zijn onderhevig aan de beschikbaarheid van de betreffende acteurs. Sla aan het sparen en hou de rewards-pagina in de gaten voor definitief nieuws!

The rules

Het Ambassadeursprogramma van FACTS en Verve staat alleen toe dat je tickets verkoopt aan familie en kennissen. Het is tegen de regels om tickets te verkopen aan mensen buiten je sociale  kringen.

De regels niet naleven betekent dat je account op inactief wordt gezet en dat je je punten en beloningen verliest.

We willen natuurlijk niet dat dat gebeurt, dus hou je altijd aan de regels!

 

MAG NIET

  • Post geen comments of berichten op de officiële social media-pagina’s van FACTS (m.a.w. de officiële Facebook-pagina, event-pagina, Twitter, Instagram, etc.) om tickets te verkopen.
  • Bespreek niet publiekelijk de verkoop van tickets of de beloningen die je ermee verdient door de officiële pagina’s van FACTS te taggen (@ of #) of door er iets over te posten op publieke plaatsen, zoals open Facebook-groepen en -events, Craigslist, eBay, Radiate, Facebook Marketplace, Gumtree of iets gelijkaardigs.
  • Creëer géén accounts of pagina’s die het evenement imiteren.

MAG WEL

  • Je kan je eigen privé-Facebook-pagina’s of -groepen starten met je vrienden, groepschats beginnen in bijvooorbeeld WhatsApp en Facebook Messenger, privéberichten versturen en allerlei privé-kanalen aanwenden om tickets te verkopen.
  • Je kan op je eigen social media-kanalen posten dat je een FACTS-ambassadeur bent, zolang je FACTS maar niet tagt met een @ of een #.
  • Je kan vrienden en familie aanspreken om hen via jou een FACTS-ticket te laten kopen.