The Walt Disney Company, Marvel, Kinepolis en FACTS slaan de handen in elkaar om de nationale avant-première van Thor: Ragnarokop FACTS te organiseren. Deze vertoning is een unicum: voor het eerst vindt zo’n exclusieve screening plaats op een Belgische Comic Con in plaats van in de reguliere cinemazalen, waar de film vanaf 25 oktober op de affiche zal staan.

Op FACTS zal de film reeds uitzonderlijk op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017 te zien zijn in een pop-upcinema van Kinepolis.

Klinkt geweldig! Wat kunnen we verwachten?

Bij deze exclusieve filmvoorstelling zal ook Hollywood-acteur Karl Urban de gasten verwelkomen en Thor: Ragnarok inleiden. Hij is in de prent te bewonderen als het personage ‘Skurge’ en is verder het hele weekend lang te gast op FACTS. In de film schitteren eveneens de personages Thor (Chris Hemsworth), Dr. Strange (Benedict Cumberbatch) en Hulk (Mark Ruffalo).

“We vinden het als grote Marvel-fanaten én als organisatoren van FACTS echt geweldig dat we dit spektakel naar de fans kunnen brengen”, zegt FACTS-woordvoerder Anthony Audenaerd. “We doen er elke editie alles aan om zo veel mogelijk fans de beste tijd van hun leven te geven, maar deze actie is toch de kers op de taart.”

De pop-upcinema van Kinepolis opent de deuren op 21 en 22 oktober in de Flanders Expo-hallen, voor twee exclusieve vertoningen van ‘Thor: Ragnarok’. “We wilden meteen meewerken aan dit succesverhaal”, aldus Tom Dhaenens, Product Manager bij Kinepolis. “300 genodigden per dag zullen de film in avant-première zien op een locatie die Marvel ademt. Het wordt een unieke filmervaring voor alle 600 kijklustigen!”

Verlos me uit m'n lijden, FACTS. Hoe kan IK erbij zijn?

Enkele FACTS-bezoekers zullen, middels een wedstrijd tijdens het evenement zelf, tickets kunnen bemachtigen voor één van de twee avant-premières. Daarover later meer info.

Wil jij kans maken om erbij te zijn? Rep je dan op zaterdag 21 en zondag 22 oktober naar Flanders Expo in Gent!