(APRIL 2018) Stranger Things’ Joe Keery komt naar FACTS Spring 2018!

Joe Keery verovert onze harten in de geweldige serie Stranger Things als de loyale en heroïsche ‘babysitter’ Steve Harrington. En nu is hij klaar om jullie harten live te veroveren, op FACTS Spring 2018!

Deze Amerikaanse acteur en muzikant was al deel van heel wat producties. Onder het gedeelte ‘films’ zien we op zijn bloemlezing onder meer Henry Gamble’s Birthday Party, The Charnel House en Molly’s Game. Op vlak van tv-series tekende Joe Keery – naast Stranger Things – onder meer episodes van Sirens, Chicago Fire en Empire op.

Het jaar 2018 ziet er trouwens zeer rooskleurig uit voor Joe Keery, met de films Slice en Shotgun en – hopelijk nog dit jaar – een nieuw seizoen van Stranger Things.

Fun fact: wist je dat Joe Keery een van de gitaristen is van de rockband Post Animal? En dat hij muziek heeft gereleased onder de naam “Cool Cool Cool”? Nu wel!

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Komt dan naar FACTS Spring 2018, op April 7-8, in Flanders Expo, Gent! Joe Keery zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.