Klaar om de juiste
partner te vinden?

Genoeg van eenzame
Valentijnsdagen?

Zin om andere single
fans te ontmoeten?

We geloven oprecht dat op elk potje een dekseltje past en al zeker in de FACTS-community. De kans dat je de partner van je dromen al jarenlang voorbijloopt in de FACTS-gangen, is groot.

Daarom geven wij jullie een kans om single medefans met dezelfde passies te ontmoeten. Wie weet slaan er wel zoveel vonken over als je eenmaal met die ene aan het praten slaat, dat we lasbrillen moeten uitdelen.

Ben je single en op zoek? Waag dan zeker je kans en neem je single vrienden mee. Want zelfs als je dan toch geen lief vindt in deze sessies, dan heb je er zeker comic con-vrienden bij.

Wat kan ik verwachten?

Een reeks relaxte praatjes met andere fans. Ga zitten, praat enkele minuten, schrijf naam en nummer op en ga naar de volgende. Daarna kijken we of je een match hebt. Als dat zo is, dan sturen we je de nodige contactinformatie. Let op: dit kan wel even duren.

FACTS zal een goed aantal sessies per dag organiseren en zo veel mogelijk mensen een kans geven. Maar let op: een registratie biedt geen zekerheid op deelname in de speeddates! Zowel de geselecteerden als de niet-geselecteerden zullen een e-mail ontvangen.

Niet geselecteerd? Geen zorgen, je hebt nog een kans. We accepteren ‘back-ups’ om de gaten op te vullen van mensen die niet komen opdagen. Ga vroeg genoeg naar de speeddate-ruimte en registreer je op een papier ter plekke. Kom op het tijdstip van de sessie terug en misschien is er wel een plaatsje vrij. Wie het eerste komt, het eerst maalt. Garanties zijn er uiteraard niet.

Waar vinden de speeddates plaats?

Alle speeddatesessies zullen plaatsvinden in de FLEX-ruimtes van Flanders Expo, onder de Q&A-hal, op zaterdag én zondag. Elke sessie zal ongeveer een uur duren.

Kan iedereen deelnemen?

1. Alle seksuele voorkeuren zijn welkom

We organiseren sessies voor heteroseksuelen, homoseksuele mannen en homoseksuele vrouwen. Uiteraard mogen ook biseksuelen en mensen met andere seksuele voorkeuren zich inschrijven in de sessies die volgens hen het best bij hen passen.

 2. Alle 18+-leeftijden zijn welkom…

…maar niet alle leeftijden zullen per se vertegenwoordigd zijn. We selecteren de deelnemers altijd op basis van leeftijd, want een 18-jarige samen zetten met een 50-jarige, dat is niet echt aan te raden.

Als er niet genoeg deelnemers zijn om een een kwalitatieve groep te vormen voor een bepaalde categorie, dan geven we die ruimte aan een andere leeftijdscategorie. Want we organiseren beter een speeddate voor 50 twintigers dan voor 4 vijftigers.

3. Je moet 18 of ouder zijn

Sorry, dat is de wet.

4. Je moet single zijn

Want duh.

The Rundown

Fase 1: Lees de regels!

Ga eerst even door dit document.

Fase 2: Registratie

Vul het formulier achter de bovenstaande gele knop in en je bent ingeschreven. Let op: vul het goed in, want die info wordt later je communicatiemiddel met je match!

Let op: een registratie voor de speeddates betekent niet dat je een plaats hebt in de sessies! Zowel de geselecteerden als de niet-geselecteerden zullen na de deadline een e-mail krijgen.

Een fout gemaakt? Wil je annuleren? Stuur dan een mail naar [email protected].

Fase 3: Aanmelden

Kom opdagen in de FLEX-ruimtes met je identiteitskaart en volg de instructies van de organisator. Je zal daar pen en papier ontvangen.

Fase 4: Tijdens de speeddates

  • Voor de sessie van heteroseksuelen: de vrouwen blijven zitten, de mannen roteren. Voor de andere sessies maken we willekeurige groepjes.
  • Je krijgt tussen de 3 en 5 minuten voor elke ontmoeting, afhankelijk van het aantal deelnemers.
  • Je zal meerdere ijsbrekers krijgen, vragen die je kan gebruiken om het gesprek snel op gang te brengen.
  • Wanneer de organisator het signaal tot doorschuiven geeft, stop je het gesprek en ga je meteen door naar de volgende deelnemer.
  • Vergeet niet om het nummer en de naam te noteren van de deelnemers waarmee je een match wil.
  • Wanneer de tijd op is of iedereen rond is, stopt de sessie. Geef je papier met alle nodige info af aan de organisator.

Fase 5: Matching

De organisatoren zullen alle papieren analyseren. Als je ‘ja’ gezegd hebt voor persoon X en hij/zij deed dat ook voor jou, dan heb je een match. De organisatoren zullen je de contactinfo van je matches via e-mail doorsturen en jouw contactinfo naar jouw match. Dat betekent dat jullie elkaars e-mailadres en telefoonnummer zullen hebben, afhankelijk van de toestemmingen die je hebt gegeven op je registratieformulier.

Fase 6: To be continued

De rest is aan jou. Veel geluk!