ALGEMEEN

Cosplay

FACTS neemt je voor wie je bent, ongeacht of je nu als jezelf komt of als je favoriete personage. Doe mee aan onze magische cosplaywedstrijd of vier gewoon je gemeenschappelijke interesses met andere bezoekers. Of neem groepfoto’s! Het is het grootste verkleedfeestje van het land en jij bent uitgenodigd!

Klik hier om meer te ontdekken

Fan Village

Zelfs de meest obscure films, series en games hebben ergens toegewijde fanclubs. FACTS geeft die verenigingen een welverdiend plaatsje in de zon en geeft jou de kans om gelijkdenkende vrienden te ontmoeten. Ze zullen hun beste activiteiten, decors en ander materiaal meenemen om je je thuis te doen voelen. Of je misschien enthousiast te maken om hen te vervoegen. Wie weet!

Klik hier om meer te ontdekken

Workshops

Elke editie krijg je van FACTS de kans om allerlei geweldige vaardigheden te leren of om in het hoofd te kruipen van ’s werelds beste experts. Comic-inkleurders, succesvolle cosplayveteranen, superheldentekenaars, modelmakers, scènebouwers, YouTubers,… Wie weet welke skills je allemaal zal kunnen aanleren of verbeteren in deze workshops en presentaties? Kom het bij ons ontdekken!

Klik hier om meer te ontdekken

Guests

FACTS heeft een indrukwekkend palmares van internationale sterren die op bezoek kwamen. En nog beter: ze zijn allemaal bereid om handtekeningen uit te delen, vragen te beantwoorden en selfies met jou te nemen. Dat maak je maar één keer in je leven mee!

Klik hier om meer te ontdekken

Artist Alley

Zowel de lokale als de wereldwijd bekende artiesten achter de beste comics zullen met plezier jouw boeken of andere memorabilia handtekenen op FACTS. Marvel, DC, The Walking Dead, je zegt het maar. Misschien geven ze je zelfs wat tips of fluisteren ze jou nog nooit eerder uitgesproken anekdotes toe. Een gouden kans.

Klik hier om meer te ontdekken

Shopping

Traditioneel bezetten honderden verkopers de grootste hal van Flanders Expo voor FACTS. Dat betekent dat het hart van het evenement altijd tjokvol verkopers zal zijn, die allemaal collector’s items, memorabilia, goodies, standbeelden en andere merchandise zullen meebrengen. Als je het hier niet kan vinden, dan bestaat het vast niet. Geen zorgen: je kan te allen tijde meer cash afhalen via onze geldautomaten voor je shopping spree.

Klik hier om meer te ontdekken

All-in experience

Sta versteld voor onze geweldige attributen en scènes uit bekende films en tv-series, zoals de DeLorean van Back to the Future of een TIE Fighter van Star Wars. Drink iets in onze Jabba the Hutt-bar. Bij ons eet je geen pizza’s, maar Krillin’s Destructo Disks. We hebben je niet alleen zeer graag dat je bij ons over de vloer komt, maar we houden er ook van om je de ervaring van je leven te bezorgen. Als je naar ons feestje komt, dan keer je nooit met een kater terug.