Robot Battles: De meesters der verwrongen metaal zijn terug op FACTS 2017!

De meesters der verwrongen metaal zijn terug op FACTS, maar dan bigger and better. Kijk toe hoe de gevechtsrobots van Dutch Robot Games elkaar verpletteren, vermorzelen en katapulteren in een ware gladiatorenarena. 

De ingenieurs onder de vlag van Dutch Robot Games, met deelnemers uit België, Nederland, Duitsland en Engeland, zijn op dit eigenste moment hun vehikels des doods aan het smeren om jou een stomend spektakel te schenken, vol ravage en vernieling. Een goed aantal robots zal de ring betreden, maar slechts enkelingen zullen zegevierend op de top van de schroothoop staan, nog even schurend op de lijken onder zich, voor maximale vernedering.

Verschillende gespecialiseerde teams zullen vechten voor glorie, dus het wordt een geweldige show die je niet wil missen.

 

We hebben verbeteringen doorgevoerd!

 

1.

We bouwen een tribune rond het slagveld, voor een maximale arena-atmosfeer. Je zal op deze verhoogde zitjes dus alles beter kunnen zien, op een comfortabele manier.

2.

We publiceren een duidelijk tijdschema op deze pagina, zodat je geen enkel gevecht hoeft te missen.

HET TIJDSCHEMA VOLGT LATER

KOM LATER NAAR DEZE PLEK TERUG

Zin om de droids te zien buigen, breken en tuimelen door de hallen? Kom dan zeker naar FACTS, op 21 en 22 oktober 2017, in Flanders Expo, Gent!