Red Rider signeersessies, zeefdruk en EXCLUSIEVE LEGO-figuurtjes, alleen op FACTS October 2017!

Fans van De Rode Ridder en diens opnieuw uitgevonden, meer hedendaagse verie Red Rider mogen zich éxtra gelukkig prijzen om op FACTS te zijn deze editie! 

Naast de Red Rider-signeersessie van scenarist Lectrr en tekenaar Stedho, geeft FACTS je eveneens de kans om twee soorten gelimiteerde exclusives te pakken te krijgen.

Het eerste hebbeding is een zeefdruk op hoogwaardig papier, met daarop een exclusieve Stedho-tekening. Op die tekening zie je Red Rider en de schurk Bahaal in een belangrijk moment van het verhaal (zie foto onderaan). Deze zeefdruk is gelimiteerd tot 100 exemplaren, waarvan elk exemplaar getekend is door zowel Lectrr als Stedho. Kost: €50.

Ten tweede – en dit is écht exclusief – hebben we voor jullie ook een custom LEGO-set met vier figuurtjes (Bahaal, Celeste, Merlijn en Red Rider) te pakken gekregen, in de originele verpakking, speciaal gemaakt voor de lancering van Red Rider. Eén zo’n figuurtje kost €14. Voor een set betaal je elders €50, maar voor FACTS-fans is het tijdens onze oktobereditie slechts €40. Er zijn slechts 50 van deze figuurtjes, waarvan er géén meer worden bijgemaakt. Als je er wil, zal je je dus moeten haasten!

Lectrr en Stedho zijn voor de lancering van Red Rider beschikbaar in de Artist Alley, een hele dag door.