De persregistratie voor FACTS Spring 2018 is nu geopend. Gelieve de onderstaande tekst te lezen voor alle nodige details vooraleer u zich inschrijft.

De FACTS persregistratie is open voor alle journalisten die regelmatig redactiebijdragen leveren. Daartoe rekenen we schrijvers, reporters, reviewers, producers, fotografen, cameramannen en dies meer die FACTS specifiek bezoeken om erover te schrijven of te verslaan voor kranten, magazines, tv, blogs, podcasts, radio, enzovoort.

Deze gratis Persbadges zijn een gunst van de FACTS-organisatie. Zoals alle Heroes Events is FACTS een ‘Fans Eerst’-evenement. We hopen dat u dus begrijpt dat uw Persbadge toegang biedt tot FACTS zolang er genoeg ruimte is op de beursvloer.

 

Uw Persbadge GEEFT GEEN RECHT OP:

  • Vroegere toegang tot Flanders Expo, noch op speciale toegang tot verboden ruimtes, noch op gegarandeerde zitplaatsen
  • Het voorbijsteken van wachtrijen
  • Gratis toegang tot activiteiten waarvoor u een extra ticket nodig heeft

 

Een registratie via onderstaand formulier geeft niet automatisch recht op een goedkeuring van uw deelname. U zal op de hoogte gebracht worden van het verdict voor 30 maart. Als uw deelname toch goedgekeurd wordt, dan zullen we u bijkomend informatie bezorgen in uw bevestigingmail en -documenten.

Elke persbadge is strikt individueel. Als u met een team wenst deel te nemen, dan moet ieder lid van uw team apart registreren. Elk individu mag slechts één keer registreren.

De FACTS Persbadges mag u niet overdragen aan anderen, noch doorverkopen. Wie zijn persbadge toch doorverkoopt of doorgeeft, zal voor de komende Heroes Events geweigerd worden.

We raden u ten sterkste aan om zo snel mogelijk te registreren, omdat het erg waarschijnlijk is dat we snel aan onze limiet zullen zitten voor het aantal beschikbare persbadges voor FACTS Spring 2018.

Er zullen géén persaccreditaties verleend worden tijdens FACTS zelf. Eens alle persaccreditaties uitgedeeld zijn, zullen er geen meer verleend worden. De persregistratie voor FACTS Spring 2018 zal sluiten op 30 maart.

Persaccreditaties FACTS Spring 2018

  • Gelieve drie links te bieden die leiden naar uw eerdere werk. Als u eerder al over FACTS versloeg, gelieve dan de URL's te geven naar die reportages.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.