Test de gloednieuwe Nintendo Switch uit tijdens FACTS Spring Edition 2017 (1-2 april)! Nintendo zal er staan met de allernieuwste games én previews, klaar om jullie van je sokken te blazen met hun kenmerkende Nintendo-stijl.

Je vindt ons terug op stand 5032

Tot dan!

1. Maak kennis met de Nintendo Switch!

Wie Nintendo’s nieuwste spelconsole zal uitproberen op FACTS, zal meteen verliefd worden op dit sterk staaltje technologie. En neem je vrienden mee, want naar goede Nintendo-gewoonte zorgt ook de Switch voor de beste herinneringen.

2. Beleef een spannend avontuur met The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Ontdek zelf waarom zowel fans als critici de nieuwste telg in de Zelda-familie ‘de beste Zelda ooit’ noemen. Kom naar FACTS en duik in deze wildernis!

Kom je aanmelden aan de balie op de Nintendo-stand om zeker te zijn van een speelsessie.

3. Race tegen je vrienden in Mario Kart 8 Deluxe!

Neem plaats in de Nintendo-racestoelen voor een spannende wedstrijd tegen drie andere piloten in de gloednieuwe game Mario Kart 8 Deluxe.

4. Daag elkaar uit met 1-2-Switch!

Kijk je tegenstander recht in de ogen en ga een hilarisch duel aan, Joy-Cons in de hand. Zwaardgevechten, toverduels, shoot-outs,… Het kan allemaal!

5. Ontvang de geweldige Nintendo-Switch goodies!

Want de beste Nintendo-fans verdienen de beste Nintendo-spullen!

Je zal de goodies krijgen na een speelsessie.

Om 11 uur, op zaterdag en zondag, zal Nintendo The Legend of Zelda: Breath of the Wild-posters uitdelen!

Voor alle goodies geldt: zolang de voorraad strekt. Dus mis je kans niet!

6. Speel gloednieuwe 3DS-games!

In Mario Sports Superstars demonstreren Mario en co. hun sportieve kwaliteiten in vijf sporten. Daarnaast keren ook de schattige, maar ondeugende monsters van Yo-Kai Watch terug in maar liefst 2 nieuwe games: Skeletspoken en Gigageesten. En ben je benieuwd naar Pokémon Sun & Pokémon Moon, dan kan je ook terecht op deze stand om die games eens uit te proberen.

Alsook: de FACTS-fans zullen de eersten zijn in België en ver daarbuiten om Fire Emblem: Shadow of Valentia te spelen! Haast je naar de Nintendo-booth!

7. WIN EEN NINTENDO SWITCH met de game 1-2-Switch!

Wie tijdens FACTS een coole ‘switchende’ foto neemt in Nintendo’s photobooth, maakt kans op een Nintendo Switch met het spel 1-2-Switch! Deel je foto publiek via social media met #SwitchPhotoFun om deel te nemen.

Klik hier voor het wedstrijdreglement.