Beste medefans,

Zoek alle lightsabers, toverstokken, LEGO-blokjes en andere geeky symbolen bij elkaar, want het is tijd om de FACTS Fan Village opnieuw op te richten! En we geven JOU een kans om een plekje te veroveren in Belgiës meest geeky dorp.

Waarom deelnemen aan de FACTS Fan Village?

FACTS blijft maar groeien!

Met de positieve vibes van de vorige succesvolle edities, blijven we een steeds hoger aantal fans ontvangen.

Dat betekent dus veel fun, maar ook veel kansen om nieuwkomers in jullie rangen te sluiten!

FACTS is de ideale plaats om medefans te ontmoeten!

Meer dan een derde van alle FACTS-fans geeft aan specifiek naar FACTS te komen om andere fans met dezelfde interesses te ontmoeten. Effectief de fanclubs en specialisten van hun interessevelden ontdekken zal hen alleen maar aansporen om met jullie in contact te treden.

Een geweldige ervaring voor fans én fanclubs!

  • Verbroederen met duizenden medefans is een geweldig gevoel.
  • In 2016 kwamen twee Doctor Who-acteurs naar de Belgian Whovians-stand. In 2017 nam Star Trek-acteur Brent Spiner plaats op de Captain’s Chair van de Belgian Voyage Club. Je weet nooit wat voor fantastische gebeurtenissen je zal meemaken op FACTS!
  • Het is een magisch universum waarin allerlei werelden samenkomen. Star Wars verbroedert met Star Trek, Harry Potter-fanaten delen een hal met LEGO-bouwers en T-rexen staan te sparren met orcs. Alleen maar op FACTS!

Zal er genoeg plaats zijn voor alle fanclubs?

Neen, helaas niet. De Fan Village is groot, maar niet oneindig. Als er te veel inschrijvingen zijn, dan zou het kunnen dat we enkele fanclubs moeten weigeren. Maar weet dat we onze stinkende best gaan doen om zo veel mogelijk standen in onze hal te persen, zij het met behoud van de nodige wandelruimte.

De voornaamste factor voor onze selectie is de content. De bezoekers staan voorop. Wie hen het best kan entertainen, heeft de meeste kans op een plaats in de Fan Village. Zorg er dus voor dat jouw voorstel bij de beste van de inschrijvingen zit!

Onthoud: we willen graag ALLE fans en fanclubs in onze Fan Village, maar we willen wel dat die kwalitatief uitgroeit tot een geweldig dorp dat kan rivaliseren met The Shire, Zweinstein en Cloud City qua ‘wow-factor’.

Super, ik doe mee! Hoe schrijf ik me in?

Super, ik doe mee! Hoe schrijf ik me in?

Om je als fanclub te registreren, klik je op de onderstaande knop en vul je het online formulier in.

Doe alsof je de FACTS-fans zelf ervan moet overtuigen om naar je stand te komen. Wat zullen ze kunnen zien en doen aan je stand? Hoe zal je stand eruitzien? Hoe beter het voorstel, hoe meer ruimte we je organisatie kunnen geven.

Trouwens: de informatie die je ons geeft, kan ook gebruikt worden om een geweldige pagina aan te maken op de FACTS-website. Nog een reden om je voorstel zo ‘sexy’ mogelijk te maken. Foto’s worden eveneens geapprecieerd!

Nog vragen? Stuur ons een mail via [email protected].

INSCHRIJVINGSPERIODE IS VOORBIJ