Op elke FACTS-editie organiseren we traditioneel sprookjesachtige cosplaywedstrijden, waarin we de cosplayers op een mooi blinkend voetstuk zetten. Alle deelnemers krijgen enorm applaus; de winnaars gaan daarenboven naar huis met een coole prijs en eeuwige FACTS-roem.

COSPLAY CONTESTS

De FACTS Cosplay Contests zijn altijd een hoogtepunt van het FACTS-weekend. Kijk toe hoe de beste cosplayers van het land strijden om de begeerde FACTS-titel of ECG-tickets op een groot podium. Nostalgie en verbazing zullen uw deel zijn!

Voor deze Spring 2018-editie hebben we twee wedstrijdtypes: ECG (European Cosplay Gathering) en de traditionele FACTS-cosplaywedstrijd. Klik op de onderstaande knop voor de registraties.

COSPLAY CATWALK

Wil je je cosplay aan de wereld tonen op een groot podium, maar vind je een écht grote competitie nog iets te eng? Geen nood, de FACTS Cosplay Catwalk is perfect voor jou!

In deze meer casual wedstrijden kom je kort het podium op, doe je je ding en laat je vervolgens de volgende deelnemer schitteren. Simpel, maar een echt geweldige ervaring.

Wil je deelnemen! Dat kan! Je hoeft daarvoor alleen maar op de dag zelf naar de booth van BeCosplay te stappen in de Cosplay-hal en je daar te registreren. Let op, dat moet wel voor 12.00u gebeuren. Niet twijfelen, gewoon doen!

COSPLAYPARADES

Enkele keren per dag komen cosplayers met hetzelfde thema samen om gezamenlijk op de mini-catwalk in het midden van Hal 1 te flaneren. Het is de perfecte gelegenheid voor fotomomenten en om jezelf op je best te tonen.

Om deel te nemen ga je gewoonweg naar de catwalk in Hal 1 op het juiste moment. Het tijdschema kan je vinden achter de onderstaande knop. Veel plezier!