FACTS SHOWS & CLARA COW’S COSPLAY CUP

FACTS Cosplay Show

Vanaf dit jaar willen FACTS en partner BeCosplay iedereen de mogelijkheid bieden om een show op te voeren waarbij de focus ligt op performance in plaats van op kostuum en competitie. Deelnemende cosplayers zullen meer tijd krijgen op het podium voor de act van hun dromen.

Bye bye competitiestress, welkom pure fun!

Clara Cow’s Cosplay Cup

Grijp je kans om België te vertegenwoordigen op de C4-finales op Animecon 2019!

De focus van Clara Cow’s Cosplay Cup ligt op fun en banden smeden tussen cosplayers van verschillende landen op een internationaal podium. Elke deelnemer is het erover eens: het is een ge-wel-di-ge ervaring!

Dus zoek een partner in crime en schrijf je in!

COSPLAY CATWALK

Wil je je cosplay aan de wereld tonen op een groot podium, maar vind je een écht grote competitie nog iets te eng? Geen nood, de FACTS Cosplay Catwalk is perfect voor jou!

In deze meer casual wedstrijden kom je kort het podium op, doe je je ding en laat je vervolgens de volgende deelnemer schitteren. Simpel, maar een echt geweldige ervaring.

Wil je deelnemen! Dat kan! Je hoeft daarvoor alleen maar op de dag zelf naar de booth van BeCosplay te stappen in de Cosplay-hal en je daar te registreren. Let op, dat moet wel voor 12.00u gebeuren. Niet twijfelen, gewoon doen!

COSPLAYPARADES

Enkele keren per dag komen cosplayers met hetzelfde thema samen om gezamenlijk op de mini-catwalk in het midden van Hal 1 te flaneren. Het is de perfecte gelegenheid voor fotomomenten en om jezelf op je best te tonen.

Om deel te nemen ga je gewoonweg naar de catwalk in Hal 1 op het juiste moment. Veel plezier!