Harry Potters Tom Felton (Draco Malfoy) komt naar Gent!

FACTS viert 20 jaar Harry Potter met acteur Tom Felton. Hij is het meest bekend als Harry Potter-personage Draco Malfidus / Draco Malfoy en als wetenschapper Julian Albert Desmond (alias Dr. Alchemy) in de recente The Flash-serie van DC Comics.

INTRODUCTIE

  • Draco Malfoy/Draco Malfidus in elke Harry Potter-film van de originele reeks!
  • Was geweldig in DC Comics tv-serie The Flash, als Julian Albert Desmond, aka Dr. Alchemy
  • Schitterde eveneens onder andere in
    • Rise of the Planet of the Apes
    • White Other
    • Risen
  • Is binnenkort te zien in de YouTube Original Origin

BIOGRAFIE

FACTS viert 20 jaar Harry Potter met acteur Tom Felton. Hij staat het meest bekend als Harry Potter-personage Draco Malfidus / Draco Malfoy en als wetenschapper Julian Albert Desmond (alias Dr. Alchemy) in de recente The Flash-serie van DC Comics.

Tom Feltons bekendste rol is ongetwijfeld die van de blonde, verwende tovenaar Draco Malfidus in de Harry Potter-films. Als de altijd op de loer liggende tegenpool van het titelpersonage bleef Tom Felton de hele Harry Potter-filmsaga trouw op post, van Harry Potter and The Philosopher’s Stone (2001) tot Harry Potter and The Deathly Hallows: Part 2 (2011).
Zijn personage mocht dan wel een best onuitstaanbaar sleutelfiguur zijn, maar als acteur groeide Tom Felton heel snel uit tot een publiekslieveling onder de Harry Potter-fans.

In 2016 werd Tom Felton een welkome nieuwe editie voor de populaire DC Comics-tv-serie The Flash, waarin hij de rol van wetenschapper Julian Albert Desmon – alias Dr. Alchemy – op zich nam. Deze geniale archeoloog, geschiedkundige en forensisch onderzoeker verliet het superheldenteam in 2017, maar fans hopen vandaag nog steeds op een terugkeer naar de reeks.

Tom Felton schittert eveneens in populaire films als Rise of the Planet of the Apes (2011) en Risen (2016) en heeft daarnaast nog heel wat andere reeksen en film-producties op zijn naam staan. In de nabije toekomst zal hij de ster zijn van de YouTube Original-thriller genaamd Origin.

Deze acteur blijft hoe dan ook zeer actief in de acteurswereld en houdt zelden op met zijn enorme, trouwe schare fans te entertainen. Hij doet dat met name via zijn Instagram-account, waarop hij nu al ruim 4.3 miljoen volgers heeft.

FOTOSHOOTS

Ga samen met deze acteur op de foto,
voor de lens van een professionele fotograaf!

HANDTEKENINGEN

Deze acteur is beschikbaar voor handtekeningen in de Guest Hall.
Voor meer info, klik op de onderstaande knop!

PANELS

Stel je vragen en ontdek geweldige geheimen bij de acteurpanels!

WAAR IS TOM FELTON TE VINDEN?

Guest Hall

Tom Felton ontmoeten?

Kom dan voor een fantastische ervaring naar

Flanders Expo Ghent

op 29-30 september

voor FACTS Fall 2018!

Tom Felton zal beschikbaar zijn

in de Guest Hall

op beide dagen

voor fotoshoots, signeersessies en panels!

De vele gezichten van Tom Felton

1. Draco Malfoy in Harry Potter

2. Julian Albert Desmond in The Flash

3. Dodge Landon in Rise of the Planet of the Apes

4. Origin