Tom Wlaschiha3Onze gebeden aan de ‘Many-Faced God’ zijn verhoord, want Tom Wlaschiha, alias Jaqen H’ghar van Game of Thrones, komt naar FACTS Spring Edition!

Tom Wlaschiha (°20 juni 1973) is het best bekend voor zijn rol als de professionele moordenaar *slash* cultleider *slash* verdomd mysterieuze dunne man met een allergie voor glimlachen van Game of Thrones, die Arya Stark tracht te leren om ‘niemand’ te worden in het Huis van Zwart en Wit.

Deze Duitser met Tsjechische roots had ook een belangrijke rol in de gerenommeerde, Europese tv-serie Crossing Lines (2013), als rechercheur Sebastian Berger, en in de prachtige film Resistance (2011). Wal, Wlaha, Wlascha,… Tom had verder ook rollen in Hollywoodfilms Enemy at the Gates (2001), Valkyrie (2008) en Rush (2013). En de twee dozijn rollen in evenveel Duitse tv-series en -films tussen 1995 en vandaag hebben hem vast ook gevormd tot de puike acteur die hij vandaag is.

Op FACTS Spring Edition zal je hem vragen kunnen stellen als ‘Waarom maakte je Arya blind?’, ‘Is Jaqen nu een goeie gast of een rotzak?’ en ‘Wat is dat nu met jouw personage, man?’ Maar wees gewaarschuwd: je weet nooit echt helemaal of hij een ‘Game of Faces’ met jou aan het spelen is. Tot hij je een mep geeft, natuurlijk. Al kunnen we bevestigen dat hij véél sympathieker is in het echt dan in Game of Thrones. Maak je dus geen zorgen, hij zal je alleen maar verblinden met zijn glimlach.

Wil je Tom mee verwelkomen in België op FACTS Spring Edition op 2 en 3 april? 

 

KOOP DAN HIER JE TICKETS!

Valar Morghulis.

Tom Wlaschiha Resistance Tom Wlaschiha Crossing

Present at FACTS: 2016-1-spring