Witchblade: Blood Oath, Strangers, The Amazing Spider-Man, Star Wars,… Op de bibliografie van deze Franse tekenaar/inkter blinken grote uitgevers als DC, Marvel en Semic, maar zijn levenswandel strekt zich zelfs nog verder uit dan dat.

Stéphane Roux is waarschijnlijk het best bekend voor zijn geliefde serie Witchblade voor Top Cow, de serie over een mysterieuze handschoen met bovennatuurlijke krachten. Maar zijn talenten zijn te groot om zich te beperken tot één serie, uiteraard. Mochten ook profiteren van zijn vaste hand: Star Wars, Harley Quinn, Powergirl, Supergirl, Zatanna, World War Hulk, Guardians of the Galaxy en nog veel meer.

Fun fact: Stéphane Roux heeft ook gewerkt aan animatieseries en -films. Zo co-produceerde hij voor Disney bijvoorbeeld A Goofy Movie. Later zou hij meewerken aan Nanook’s Great Hunt en Fantômette. Ook op zijn cv: de storyboard voor Arthur en de Minimoys.

Zijn website

Zijn Twitter

Zijn fan-Facebook

Zijn Instagram

 

Wil je deze geweldige artiest ontmoeten? Kom dan naar FACTS op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017, in Flanders Expo Gent. Stéphane Roux zal op beide dagen aanwezig zijn in de Artist Alley.

 

 

 

 

 

 

Present at FACTS: 2006 | 2007 | 2017-2-October