Rob DenBleyker 4Al wie het laatste decennium al eens wat tijd op het internet heeft doorgebracht, weet dat er geen ontsnappen is aan de geweldige webcomicserie Cyanide and Happiness. Dat is een vaststelling die we alleen maar kunnen toejuichen, want net zoals miljoenen anderen kunnen we niet stoppen met die geweldige comics te lezen. Is dit herkenbaar? Dan zal je vast opgetogen zijn met Spring Edition 2017-gast Rob DenBleyker.

Rob DenBleyker is- samen met Kris Wilson en Dave McElfatrick – een schijnbaar eeuwige bron van zwarte humor en hilarisch stick figure-geweld. Al 12 jaar lang uploadt het trio élke dag een nieuwe comic naar hun site sinds 2005, zonder ook maar een grammetje kwaliteit in te boeten. Als dat niet indrukwekkend is!

Maar daar stop het niet: Rob en de andere artiesten van Cyanide and Happiness wisten eveneens de succesvolle formule en gekheid van de webcomics te vertalen naar animated shorts en volwaardige series, met miljoenen views binnen afzienbare tijd. Nog een geweldig nevenproduct van Cyanide and Happiness: Joking Hazard, een ‘offensive card game’ dat het ijs weet te breken op elk feestje.

Wil je zelf ook graag Cyanide and Happiness-comics maken? Probeer dan zeker eens de Random Comic Generator!

 

Rob DenBleyker zal zijn comics en andere items signeren op FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, 2017! Hij zal eveneens panels doen én andere activiteiten op FACTS.

 

 

 

Present at FACTS: 2017-1-Spring