Renee Rienties is een Nederlandse artieste met een grote passie voor het vak. En dat straalt af van alles wat ze doet, met name van haar geweldige webcomics en haar fantastische horrorverhaal Oyasumi!

Begin 2016 begon Renee Rienties haar eigen webcomicserie My daily life comics. Het was vrijwel meteen zo populair dat er snel een miniboek van verscheen, wat haar prompt tot een welkome gast op menig conventie katapulteerde.

Eind 2016 ontstond het idee om een 24 uur-project op te starten rond het manga-horrorthema en Renee Rienties stond meteen klaar om mee op de kar te springen. Maar goed ook, want het resultaat mocht er zijn. Het was zo goed dat het geheel niet lang daarna gepubliceerd werd als volwaardige comic. De naam: Oyasumi!

Oyasumi! is ontstaan uit een samenwerking tussen drie artiesten, met elk hun eigen, standalone verhaal. Hun gezamenlijke liefde voor horror leidde dus tot angstaanjagende vertelsels die je ’s nachts zeker wakker zullen houden.

 

Check zeker ook haar Facebook!

Wil je Renee Rienties ontmoeten? Kom dan naar FACTS Spring 2018 op zaterdag 7 en zondag 8 april 2018! Ze zal er op beide dagen beschikbaar zijn.

Present at FACTS: 2017-2-October | 2018-1-spring