Paul Azaceta heeft vele namen. Pencil Prodigy. Mr. Ink-redible. Overdreven? Niet voor de artiest die samen met Robert Kirkman de serie Outcast tot leven heeft gewekt en heeft gewerkt aan Daredevil, Spider-Man Punisher Noir en nog veel meer. 

Als de tekenaar voor de populaire Outcast-serie kan Paul Azaceta rekenen op heel wat respect van comicfans. De serie was zo’n succes dat die zijn eigen tv-adaptatie kreeg, die ook nog eens zo populair blijkt te zijn. En mocht FACTS-gast Brent Spiner, die de rol van Sidney vertolkt in de Outcast tv-reeks, een ontmoeting hebben met Paul Azaceta, dan zou dat vast weer een mooie anekdote zijn voor de FACTS-geschiedenisboeken.

Maar Outcast is lang niet de enige serie op het cv van Paul Azaceta. Hij heeft onder meer ook gewerkt aan series van Captain America, Captain Marvel, Daredevil, Hellboy, Punisher Noir, Spider-Man en X-Men. We raden jullie deze pagina aan voor verdere ontdekkingstochten.

Zijn Facebook

Zijn Twitter

Wil je deze artiest ontmoeten? Mis dan zeker niet de volgende editie van FACTS, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober, in Flanders Expo, Gent! Paul Azaceta zal op beide dagen beschikbaar zijn.

Present at FACTS: 2017-2-October