Paolo Deplano faceAls je wel te vinden bent voor levendige fantasy-werelden, dan is het werk van Paolo Deplano zeker het bekijken waard.

In Dwergen 3 (Nains 3: Aral du temple in het Frans) neemt Paolo Deplano ons mee naar de Tolkien-achtige wereld van de nurkige, bebaarde kleine wezens. En je zal zo blij zijn als een Bilbo om met Paolo op avontuur te gaan.

In De Meester Inquisiteurs 2: Sasmaël (Les Maîtres Inquisiteurs Tome 2: Sasmaël in het Frans) gidst Paolo Deplano ons door een fictieve en met magie doorspekte wereld, waarin de Inquisitie regeert en waarin assassijn Samaël nog een rekening te vereffenen heeft.

Als je deze pareltjes wel kon smaken, check dan zeker ook zijn andere kunstwerken. De Bannelingen van Asceltis (Les Exilés d’Asceltis), Un coin de ciel bleu en Huurlingen (Mercenaires) zouden geweldige aanvullingen zijn voor de collectie van comicfans die op zoek zijn naar quality time.

Wil je deze artiest ontmoeten? Koop dan je tickets voor FACTS Spring Edition 2017, op 1 en 2 april 2017! Paolo Deplano is aanwezig op zaterdag én zondag.

 

 

 

Paolo Deplano 1 Paolo Deplano 2

Present at FACTS: 2015 | 2017-1-Spring