Nicholas Brendon 1Hij is hot.

Hij is grappig.

Hij lacht het gevaar tegemoet. En verstopt zich dan tot het weer weggaat.

Elk 90’s-kind weet dat Nicholas Brendon geweldig was als Xander Harris in Buffy: The Vampire Slayer. Nicholas Brendon zette de guitige, vrij onvolwassen sidekick zo goed neer dat het personage meteen legendarisch werd.

Xander bezat geen speciale krachten, maar dat hield hem niet tegen om actief deel te nemen aan de gevaarlijke ondernemingen én tegelijk de boel licht en grappig te houden. En wanneer de tijd rijp was, kon hij ook bijzonder emotioneel zijn.

 

 

 

O, hij is trouwens ook geweldig met zijn ‘Snoopy Dance’.

 

 

 

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Kom hem dan gedag zeggen op FACTS, op 22 en 23 oktober in Flanders Expo, Gent. Nicholas Brendon zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en Q&A’s op zaterdag én zondag.

 

KOOP JE TICKETS HIER!

 

Je herkent Nicholas Brendon ook van:

De tv-serie Criminal Minds, waarin hij de nerdy Kevin Lynch neerzette.

Nicholas Brendon had ook rollen in heel wat andere tv-series, zoals Kitchen Confidential (2005), Without a Trace (2009), Private Practice (2010) en Hollywood Heights (2012).

 

 

 

 

Wist je dit al over Nicholas Brendon?

1. Nicholas Brendon heeft een identieke tweelingbroer, Kelly Donovan. Kelly was zelfs een paar keer Nicholas’ vervanger in Buffy.

nicholas Brendon brother

2. Nicholas is ook een van de auteurs achter de comicbookserie Buffy the Vampire Slayer: Season Ten.

Nicholas Brendon Buffy_the_Vampire_Slayer_(Season_10)

3. Hij stotterde naar verluidt voor zijn 20e, maar ging daarna voor een acteercarrière om ervan af te raken. En het werkte!

Present at FACTS: 2016-2-october