Dits Spaanse comictalent is het best bekend voor EllanaTalisman en Curiosity Shop, maar ze heeft eveneens succesvolle stappen gezet in de animatiewereld. Papyrus, Cédric, Redwall, iemand?

Met magische capes, cryptische avonturen en levendige fantasiewerelden en de vele andere geweldige ingrediënten van Montse Martins verhalen zal deze artiest gegarandeerd de dag van menig fantasy- en comicliefhebber goed maken. De manier waarop ze haar intrigerende werelden vormgeeft met veel aandacht voor gezichtsuitdrukkingen en omineuze details, is simpelweg imponerend.

Ze heeft zich ook gewaagd aan de wereld van animatie, telkens met groot succes. Ze mocht zo onder meer Cédric, Papyrus, Redwall, Astérix en de Vikings, Bécassine, le Cid en Nocturne aan haar cv toevoegen. Niet slecht!

Trouwens: haar man Gabor, eveneens een getalenteerde artiest, zal haar vergezellen in de Artist Alley van FACTS!

Wil je deze geweldige artiest ontmoeten en misschien een handtekening of sketch van hem krijgen? Kom dan naar FACTS 2017, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Flanders Expo, Gent! Montse Martin zal op beide dagen aanwezig zijn in de Artist Alley.

 

  

Present at FACTS: 2017-2-October