Monte M MooreMonte M. Moore is een gerespecteerde artist in de gaming- en comics-wereld, waar hij gewerkt heeft voor topbedrijven en aan vele hoogwaardige franchises, zoals Lord of the Rings, Harry Potter, Magic CCG, D&D, Star Wars, Playboy en meer. Ja, Playboy. Je zal veel pronkstukken in zijn portfolio vinden waarbij hij de schoonheid van het menselijke lichaam zo mooi weet te vatten dat ze je zullen doen blozen.

De laatste jaren wordt Monte M. Moore veel gevraagd in de comicindustrie, om te werken aan cover art voor onder andere Lady Death, Purgatori, Vampirella en Judge Dredd. En om zijn artistieke dorst verder te lessen, maakt hij ook veel geweldige filmposters. 

Maar deze tweevoudige winnaar van de hoogstaande World Fantasy Art show beperkt zichzelf niet tot papieren of digitale media. Nee, deze man creëert ook prachtige kunst op motoren! Hoe cool is dat? En zelfs zijn sculpturen zijn om van te smullen. Daarbovenop schreef hij ook nog 9 screenplays, produceerde hij twee feature films en verkocht hij 5 scripts.

Mr. Moore houdt zich ondanks zijn drukke schema altijd bezig met commissies, dus als je iets speciaals zoekt, stuur hem dan zeker een berichtje met je vraag!

 

Wil je Monte M. Moore persoonlijk ontmoeten?  Breng hem dan zeker een bezoekje tijdens FACTS, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober, in Flanders Expo Gent! Monte M. Moore zal op beide dagen aanwezig zijn in de Artist Alley. 

 

 

Present at FACTS: 2014 | 2016-2-october | 2017-2-October


Website: http://www.mavarts.com