FACTS roept voor Spring Edition 2017 met plezier en trots ‘Hold the door!’ voor Game of Thrones actor Kristian Nairn, aka Hodor. Mr. Nairn had misschien niet het meest gecompliceerde deel van het Game of Thrones-script, maar desondanks zorgde hij mee voor een betere wereld met de vertolking van een van de meest memorabele en aimabele personages van de laatste tien jaar.  Zelfs zij die de HBO-show nog niet gezien hebben – SHAME! *kling* – zullen op z’n minst al gehoord hebben van de lieve reus die ieders harten stal. En nu brengt hij persoonlijk diezelfde vreugde mee naar FACTS Spring Edition 2017!

Maar zijn acteertalent is niet het enige aan de naam Kristian Nairn dat opwinding veroorzaakt, zijn dj-skills kunnen dat net zo goed. Kristian Nairn is namelijk ook een bijzonder goede elektro- en house-dj, die al heeft samengewerkt met acts als Scissor Sisters, Mylo, Calvin Harris en Alphabeat. Hij was/is ook deel van groepen, zoals AJ Suzuki en Daddy’s Little Princess.

 

 

FACTS bundelt alle talenten van Kristian Nairn in één totaalbeleving!

  1. Overdag laat Kristian Nairn zijn innerlijke Hodor op jullie los door middel van signeersessies, fotoshoots en panels, op zaterdag 1 en zondag 2 april.
  2. Op zaterdagnacht zal hij jullie als headliner DJ Kristian Nairn entertainen op FACTS: The Sequel After-Party, met een authentieke, anderhalf uur durende Rave of Thrones, The Rebirth dj-set!

 

 

Bekijk hier zijn officiële website.

Fun Fact:

  • Hodor heeft geen groot litteken aan de rechterkant van zijn gezicht, in de serie wel. Dit werd toegevoegd door de makers van de tv-serie om Kristian Nairns sterren-tatoeage te verstoppen.

 

 

Present at FACTS: 2017-1-Spring