Telkens als je deze identieke tweeling ontmoet, heb je constant het gevoel dat ze vroeg of laat ‘Mischief Managed’ gaan fluisteren. Zowel als hun Harry Potter-personages als naast de set zijn ze simpelweg fantastisch sympathiek en rad van tong. Dus, laten we eens zien of ze van FACTS hun eigen Weasley Wizard Wheezes shop maken! 

Slechts één blik is genoeg om deze twee schavuiten te herkennen als publiekslievelingen Fred en George Weasley (NL: Wemel) van de Harry Potter-films. James en Oliver Phelps hebben die rollen behouden van de eerste tot de laatste Harry Potter-film en elke seconde in die rol deed ons beseffen dat ze perfect gecast waren.

Fun fact: in 2000, op hun 14e, skipten de twee broers hun examens om de open audities voor de Harry Potter-films bij te wonen. En ook al hadden ze toen nog geen acteerervaring, toch werden zij gekozen uit duizenden kinderen, en dat na zes audities. Het mag niet verbazen: examens skippen om iets geweldigs te gaan beleven, dat klinkt wel héél erg als de Weasley-tweeling.

Wil je deze geweldige acteurs ontmoeten? Kom dan zeker naar FACTS op 21 en 22 oktober, in Flanders Expo, Gent! James en Oliver zullen op beide dagen beschikbaar zijn voor signeersessies, fotoshootsessies en panels.

 

 

 

We zijn ook blij om een excuus te hebben om deze clip van Harry Potter and the Order of the Phoenix nogmaals te bekijken. Enjoy!

Present at FACTS: 2017-2-October