Fernando DagninoFernando Dagnino (°1973, Madrid) is een Spaanse freelance comicauteur en -artiest die voor Dark Horse comics werkt, waar hij nu de vaste artiest is voor zijn nieuwe serie Captain Midnight. Op dit moment werkt hij ook aan een ander, top secret project voor Dark Horse, dat in de komende maanden aangekondigd zal worden.

Hij werkte in het verleden ook voor DC Comics Entertainment, onder meer aan de series Batman and the Outsiders, Teen Titans, Supergirl, Superman, Blackest Night: Starman, Action Comics, Wonder Woman, Legion of Superheroes and Justice League: Generation Lost, Resurrection Man en Suicide Squad.

In zijn vroege jaren werkte hij als illustrator voor jeugdliteratuur, voor gamebedrijf Rebel Act, als een illustrator en conceptdesigner voor reclamebureaus, magazines en producenten, schreef hij de graphic novel Kasandra y la Rebelión de los Niños en ontwierp hij zelfs een attractie voor Disney World Florida. Als je een multigetalenteerde, coole gast met een passie voor tekenen en comics wil ontmoeten, dan moet je sowieso bij hem zijn.

 

 

Present at FACTS: 2016-2-october


Website: http://www.dagninoart.com/