De Amerikaanse schrijfster E.J. Stevens is de bestseller schrijvende met prijzen overladen auteur van de ‘urban fantasy’-serie Ivy Granger, Paranormale Detective, de Spirit Guide-serie voor jongvolwassenen, de Urban Fantasy-serie over het Jagersgilde en de Whitechapel Paranormal Society gothic horror-serie.

E.J. Stevens staat er om bekend dat ze haar pagina’s vult met vreemde hoofdrolspelers, bloed zuigende vampieren, psychotische feeën en wonderschone, strijdende heldinnen. Haar romans worden wereldwijd gepubliceerd in diverse talen. BTS Red Carpet Award-winnaar voor Beste Roman, SYAE-finalist voor Beste Paranormale Serie, Beste Roman en Beste Horror, winnaar van PRG Reviewers Choice Award voor Beste Paranormale Fantasy Roman, Beste Paranormale Serie voor jongvolwassenen, Beste Urban Fantasy Novel en finalist voor Beste Paranormale Roman voor jongvolwassenen.

Als E.J. niet aan haar schrijftafel zit, dan is ze meestal aan het dansen op de rotsen aan de kust, aan het zingen op kerkhoven of aan het slapen in heksenkringen. E.J. verblijft momenteel in een magisch woud aan de kust van de Amerikaanse staat Maine, waar ze haar dagelijkse inspiratie vindt voor haar schrijven.

Hunting in Bruges (Op jacht in Brugge) krijgt op dit moment een Nederlandstalige versie van vertaler Marinus Henricus Kruissen. De Nederlandstalige editie zal in maart gepubliceerd worden.

 

Wil je E.J. Stevens en haar werk graag persoonlijk leren kennen? Kom dan naar FACTS Spring Edition 2017, op 1 en 2 april, in Flanders Expo Gent!

 

 

 

Present at FACTS: 2017-1-Spring