David Hasselhoff face

Heeft ‘The Hoff’ eigenlijk nog een introductie nodig? Deze man had immers decennialang het wereldrecord Meest Bekeken Man op Televisie Ooit (ja, dat is een officiële Guinness World Record-titel) op zijn naam staan. De naam Hasselhoff alleen al is genoeg om iedereen die in de jaren ’80 een tv bezat een gil te ontlokken. En nu is het tijd om helemaal loos te gaan, want Mr. Baywatch en Mr. Knight Rider komen naar FACTS, beide in éénzelfde pakketje genaamd David Hasselhoff.

David Hasselhoff zal beschikbaar zijn voor Q&A’s, signeersessies en fotoshoots op zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016, in Flanders Expo Gent!

 

 

Koop hier je tickets!

 

De vele gezichten van David Hasselhoff

1. Michael Knight in Knight Rider (1982-‘86)

David Hasselhoff was geweldig als geheimagent Michael Knight en zelfs nog meer badass als de bestuurder van KITT. En die soundtrack bezorgt ons nog altijd aangename rillingen.

2. Mitch Buchannon in Baywatch (1989-2000)

Wie heeft er The Hoff nu niet gezien in zijn slowmotiondrafje op de stranden van Malibu? Zei hier iemand ‘iconisch’?

3. The SpongeBob SquarePants Movie (2004)

Als een coole knipoog naar de fantastische Baywatch-serie kwam David Hasselhoff de dag van onze sponzige vriend redden. In de vorm van een speedboat *slash* lanceerplatform. Good times.

4. Nick Fury: Agent of Shield (1998)

Nog vóór Samuel L. Jackson Marvels Nick Fury gestalte gaf, nam David Hasselhoff het personage al eens onder handen in de jaren ’90. Ja, echt!

5. Ammer in Click (2006)

David Hasselhoff mag dan wel aan de verkeerde kant van deze grap zitten, maar zelfs dan steelt hij de show.

The Hoff was verder onder andere ook nog te zien in soaps als The Young and The Restless (1980 – 2010) en Love Boat (1980-‘81), komedies als Dodgeball: A True Underdog Story (2004) en internethits als Kung Fury (2015). En naast al zijn acteertalent heeft hij zelfs ook nog een goede stem, die hij maar al te graag inzet voor zijn zangcarrière. David Hasselhoffs lijst van professionele prestaties is schijnbaar eindeloos.

Het is een grote eer om David Hasselhoff als gast te mogen ontvangen op FACTS, op zaterdag en zondag 22 en 23 oktober 2016. Allen daarheen!

 

Present at FACTS: 2016-2-october