Het fenomeen David Chan Cosplay kwam tot leven in 2012 en sindsdien won deze Franse cosplayer prijs na prijs in grote wedstrijden.

David Chan kan als geen ander in zijn shows zijn publiek meetrekken naar een ander universum, met personages van Disney, klassieke geek-films en verschillende tv-shows.

Je kan aan alles zien dat hij een vurige passie en een duidelijk talent heeft voor podia en voetlichten, die hij zich zonder moeite eigen kan maken. Geen wonder dat hij nu al een referentie is voor vele Franse en internationale cosplayers.

Deze ‘many-faced god’ kan zich transformeren in talloze personages en wezens en zal je dan ook verbazen met zijn geweldige make-upvaardigheden en originaliteit. Verder staat ook bekend voor zijn kostuums, pruiken en roleplay, zo bekend dat hij het ondertussen gewend is om te gast te zijn op conventies, waar hij vaak ook jureert.

Hou zeker zijn activiteiten op FACTS in de gaten:

  • Workshop ‘Crossplaying: how to do it with style’ op zaterdag
  • Panel op zondag, waarin hij zal praten over zijn levenservaringen, zoals trots zijn op je lichaam, cyberpesten, zijn liefde voor cosplay en meer.

Meer gedetailleerde info over deze activiteiten volgt later.

 

Zijn Facebook

Zijn Instagram

 

Kom deze cosplayer ontmoeten op FACTS, op zaterdag 21 en zondag 22 oktober 2017, in Flanders Expo, Gent! David Chan Cosplay zal beschikbaar zijn op beide dagen in de Cosplayhal.

 

 

 

Present at FACTS: 2017-2-October