Het meest opvallende aan het werk van Dany? Zijn diversiteit. Roze Bottel, Dracula, Amazones van Troy, Rooie Oortjes, Avontuur zonder helden,… Maar zelfs met al die verschillen dragen al die series toch het bekende Dany-kwaliteitslabel.

In de Vlaamse regio’s is hij erg bekend voor de reeks Rooie Oortjes, de ietwat stoute cartoons die wel degelijk menig man rode oortjes bezorgd heeft in zijn jeugdjaren.

Ook zeker het vermelden waard: Verhaal zonder helden, een vreselijk verhaal over vliegtuigpassagiers die een crash overleefd hebben en moeten overleven in de jungle. Roze Bottel, een serie over een jongeman in een droomachtige wereld die meer dan 40 jaar standhield, meerbepaald van 1970 tot 2012. Dracula, een historische serie over Vlad de Spietser. Voor een volledige lijst kunnen we deze website aanraden.

Zie je wat we bedoelen met ‘divers’? Dat betekent ook dat je wellicht altijd iets zal vinden in het repertoire van deze geweldige artiest dat je na aan het hart komt te liggen.

 

Zijn website

 

Wil je deze artiest ontmoeten? Kom dan zeker naar FACTS op zaterdag 21 en zondag 22 oktober in Flanders Expo. Dany zal op beide dagen present zijn in de Artist Alley.

 

 

Present at FACTS: 2017-2-October