Gotham-ster Ben McKenzie komt naar FACTS Spring Edition 2017, vergezeld van zijn lieflijke echtgenote en Gotham-tegenspeelster Morena Baccarin! Mr. McKenzie heeft, net zoals mevrouw Baccarin, trouwens, een indrukwekkend palmares in de film- en tv-wereld en is geliefd bij een breed spectrum van fans.

Hij is geweldig als Commissioner James ‘Jim’ Gordon in de populaire tv-serie Gotham (2014-2017), de legendarische rechercheur Moordzaken van het Gotham City Police Department. Hij is dus de held die de criminelen van Gotham grotendeels onder de knoet hield nog voor er sprake was van Batman. Bruce Wayne zonder cape, min of meer.

In de tv-serie Southland (2009-2013) gaf hij gestalte aan Ben Sherman, een vrij getraumatiseerde politieagent uit Los Angeles met een hart van goud en een ijzeren vuist der gerechtigheid.

Fans van The O.C. (2003-2007) zullen hem herkennen als ‘OH MY GOD HET IS RYAN ATWOOD!’, een van de hoofdrolspelers in die fantastische tv-reeks. Het personage groeide van een jonge probleemmagneet met jeukende vuisten tot een succesvolle en gebalanceerde volwassene die met zichzelf in het reine kwam. Ben McKenzie wist duidelijk raad met die best moeilijke karakterontwikkeling, die hij met glans op het scherm bracht.

Zijn lijst van professionele prestaties gaat maar door en is zeker het lezen waard.

 

Wil je deze geweldige acteur ontmoeten? Rep je dan naar FACTS Spring Edition 2017, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo, Gent! Ben McKenzie zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.

 

 

 

De vele gezichten van Ben McKenzie

1. Jim Gordon in Gotham

2. Ryan Atwood in The O.C.

3. Ben Sherman in Southland

Present at FACTS: 2017-1-Spring