Een belangrijk deel van FACTS is om de sterren te ontmoeten en hen de fandomvragen te stellen die al jaren op je tong branden. Maar op het moment van de waarheid, tijdens de panels, is het soms moeilijk om je de vragen voor de geest te halen, of om dingen te verzinnen die je zeker te weten wil komen. En voor je het weet, is de kans voorbij…

Om je die teleurstelling te besparen, kan je nu je eigen Q&A-vragen op voorhand naar ons doorsturen. Wij kiezen er de beste en meest interessante uit en stellen ze wanneer de tijd rijp is. Beter nog: met de verenigde krachten van alle FACTS-fans komen we misschien tot vragen waarvan je niet eens wist dat je écht het antwoord wil weten.

Geen zorgen, de fans krijgen nog altijd eerst zelf de kans om tijdens de sessie vragen te stellen. Pas wanneer we merken dat de vragentrein wat stilvalt, brengen we één van jullie vragen uit dit formulier naar boven en trekken we de boel weer op gang. Dat betekent dus ook dat we niet kunnen garanderen dat jullie vragen gesteld worden.

Dames en heren, toon ons jullie creativiteit!

Scroll naar top