Introductie

De legendarische Amerikaanse stemacteur Troy Baker ken je wellicht het best als Joel in The Last of Us en diens langverwachte sequel The Last of Us: Part II, als Booker DeWitt in Bioshock Infinite en zelfs als The Joker in Batman: Arkham Origins, om maar een paar hoogtepunten te noemen.

BEKEND ALS

  • Joel in The Last of Us en The Last of Us: Part II
  • Booker DeWitt in BioShock Infinite
  • The Joker in Batman: Arkham Origins
  • Pagan Min in Far Cry 4
  • Sam in Uncharted 4: A Thief’s End
  • De stem van heel wat coole anime-personages in onder meer Dragon Ball Z, Naruto: Shippūden, Bleach en Fullmetal Alchemist

Voor een volledig overzicht kunnen we deze pagina aanraden. Je zal versteld staan!

 

KORTE BIO

Het maakt niet uit welk entertainmentmedium je het liefst hebt, van Troy Baker heb je heel waarschijnlijk al iets gehoord. Zijn cv kan je perkamentgewijs twee verdiepingen naar beneden laten rollen en staat bol van prestigieus stemmenwerk voor grote producties in de gaming-, anime- en filmwereld.

Bij zijn gaming-rollen lees je onder meer Joel in de ontegensprekelijk prachtige parel The Last of Us en diens langverwachte opvolger The Last of Us: Part II, Booker DeWitt in het aangrijpende Bioshock Infinite en zelfs de iconische slechterik The Joker in Batman: Arkham Origins. Daarbij vergeten we uiteraard niet de andere grote producties als Uncharted 4: A Thief’s End, Disney’s Marvel Avengers Assemble en Ultimate Spider-Man.

In zijn ‘anime hall of fame’ staan heel wat rollen te blinken, waaronder voor topfranchises als Dragon Ball Z, Naruto: Shippūden, Bleach en Fullmetal Alchemist, om de lijst klein te houden.

Troy Baker zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies en enorme vraag-en-antwoordshows op FACTS, op zaterdag 4 april en zondag 5 april, 2020, in Flanders Expo Gent.

 

 

 

 

 

Ontmoet nu Troy Baker!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top