Introductie

De legendarische Amerikaanse stemacteur Troy Baker ken je wellicht het best als Joel in The Last of Us en diens langverwachte sequel The Last of Us: Part II, als Booker DeWitt in Bioshock Infinite en zelfs als The Joker in Batman: Arkham Origins, om maar een paar hoogtepunten te noemen.

BEKEND ALS

  • Joel in The Last of Us en The Last of Us: Part II
  • Booker DeWitt in BioShock Infinite
  • The Joker in Batman: Arkham Origins
  • Pagan Min in Far Cry 4
  • Sam in Uncharted 4: A Thief’s End
  • De stem van heel wat coole anime-personages in onder meer Dragon Ball Z, Naruto: Shippūden, Bleach en Fullmetal Alchemist

Voor een volledig overzicht kunnen we deze pagina aanraden. Je zal versteld staan!

 

KORTE BIO

Het maakt niet uit welk entertainmentmedium je het liefst hebt, van Troy Baker heb je heel waarschijnlijk al iets gehoord. Zijn cv kan je perkamentgewijs twee verdiepingen naar beneden laten rollen en staat bol van prestigieus stemmenwerk voor grote producties in de gaming-, anime- en filmwereld.

Bij zijn gaming-rollen lees je onder meer Joel in de ontegensprekelijk prachtige parel The Last of Us en diens langverwachte opvolger The Last of Us: Part II, Booker DeWitt in het aangrijpende Bioshock Infinite en zelfs de iconische slechterik The Joker in Batman: Arkham Origins. Daarbij vergeten we uiteraard niet de andere grote producties als Uncharted 4: A Thief’s End, Disney’s Marvel Avengers Assemble en Ultimate Spider-Man.

In zijn ‘anime hall of fame’ staan heel wat rollen te blinken, waaronder voor topfranchises als Dragon Ball Z, Naruto: Shippūden, Bleach en Fullmetal Alchemist, om de lijst klein te houden.

Troy Baker zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningensessies en enorme vraag-en-antwoordshows op FACTS, op zaterdag 4 april en zondag 5 april, 2020, in Flanders Expo Gent.

 

 

 

 

 

Want to meet Troy Baker?

ACTEURS Handtekeningen

ACTEURS PANELS

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top

FACTS SPRING 2020 GEANNULEERD DOOR CORONA / COVID-19

Sinds 1993 doen de FACTS-organisatoren hun uiterste best om duizenden fans een zo kwalitatief mogelijke bijeenkomst te organiseren in Gent. Het doel is altijd om een veilige haven te zijn voor alle fans van films, series en games, waar ze samenkomen met gelijkgestemden en met gasten van over de hele wereld, om onvergetelijke momenten te beleven.

Met het welzijn, de gezondheid en veiligheid van onze bezoekers, exposanten, crew en partners als onze voornaamste prioriteit, volgden we de laatste dagen en weken de evolutie van de uitbraak en verspreiding van COVID-19, de Corona-pandemie, nauwgelet op.

Aangezien de situatie in België steeds meer kritiek wordt en nu ook de Verenigde Staten reisrestricties naar Europa hebben ingevoerd, heeft FACTS finaal beslist om om de editie FACTS Spring 2020 te annuleren wegens overmacht.

Nadat we alle mogelijke opties van veiligheidsmaatregelen hebben uitgeput, hebben we uiteindelijk beslist om de richtlijnen van de lokale gezondheidsorganisaties en overheden te volgen, die al aangegeven hadden dat grote evenementen beter geannuleerd werden.

Omdat het ons hoofddoel is om onze geweldige community de unieke ervaring te bieden die ze verdienen en om hun veiligheid te garanderen, hadden we simpelweg geen andere opties meer.

Het is een pijnlijke beslissing, maar we kijken nu al vooruit naar de volgende bijeenkomst met al onze fans, exposanten en gasten op 24-25 oktober in Flanders Expo Gent. In de tussentijd hebben we ook al hard gewerkt om een nog spectaculairdere line-up van sterren te verzilveren. We zijn dan ook blij om aan te kondigen dat Ian Somerhalder, Rebecca Mader & Troy Baker al bevestigd hebben dat ze hun fans zullen ontmoeten tijdens FACTS Fall 2020, in Gent, op 24 en 25 oktober. We kondigen in de komende maanden nog veel meer gasten en verrassingen aan.

Al onze bezoekers, exposanten en partners zullen binnenkort persoonlijk gecontacteerd worden via e-mail, met meer informatie rond de volgende stappen. Alle toegangstickets van FACTS in april zullen geldig blijven voor FACTS in oktober, maar bezoekers zullen de keuze krijgen: het ticket houden voor oktober of een aanvraag tot terugbetaling indienen. Meer info en details volgen spoedig.

We appreciëren de steun die we in de voorbije weken hebben mogen ontvangen. De feedback was van onschatbare waarde in het bepalen van deze beslissing.

Met vriendelijke groet,

Het FACTS-team