Introductie

Wees gewaarschuwd, er komt iets 'wicked' jouw kant op! Rebecca Mader is het best bekend als de heerlijk boosaardige Wicked Witch of the West in Once Upon a Time en als Dr. Charlotte Lewis in Lost. Ze was ook te zien in onder meer Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock en Fringe.

OOK BEKEND ALS

  • Zelena / The Wicked Witch of the West in Once Upon a Time 
  • Dr. Charlotte Lewis in Lost

OOK TE ZIEN IN

  • Iron Man 3
  • The Devil Wears Prada
  • 30 Rock
  • Fringe
    en nog vele andere films & series

KORTE BIOGRAFIE

De Engelse actrice Rebecca Mader begon haar carrière als reclamemodel in New York voor onder meer L’Oréal en Colgate, maar Hollywood zag al snel dat ze ‘worth it’ was om met haar ‘pearly whites’ in grotere projecten te schitteren.

De beslissende duw in haar film- en tv-carrière kwam er ongetwijfeld door haar passage in ABC’s topserie Lost, waarin ze van 2008 tot en met 2010 te zien was als Dr. Charlotte Lewis.

Rebecca Mader is in features en in dragende rollen te zien in onder meer Marvels blockbuster Iron Man 3, The Devil Wears Prada, 30 Rock, Fringe en nog vele andere films en series.

Maar de rol die tot nu toe altijd in één adem met haar wordt genoemd, is die van The Wicked Witch of the West in ABC’s sprookjesdrama Once Upon A Time (OUAT). Als de heerlijk slechte groene heks uit The Wizard of Oz wist ze van aan haar debuut in 2014 tot aan haar laatste aflevering in 2018 het publiek – dat ze ‘Pretties’ doopte – te betoveren met spetterende acteerprestaties en een prachtige zangstem.

Actrice Rebecca Mader komt op zaterdag 6 en zondag 7 november 2021 naar FACTS, de Belgische Comic Con, in Flanders Expo Gent. Ze zal er beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows op beide dagen van het weekend.

 

TICKETS & INFO

 

 

 

Ontmoet nu Rebecca Mader!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top