Introductie

He's Mary Poppins, y'all! Ontmoet de Amerikaanse acteur Michael Rooker, alias Yondu in MCU's Guardians of the Galaxy, Merle Dixon in The Walking Dead, Savant in The Suicide Squad en meer!

OOK BEKEND ALS

  • Yondu Udonta in Guardians of the Galaxy
  • Merle Dixon in The Walking Dead
  • Savant in The Suicide Squad
  • Buddy in Fast & Furious 9
  • Mike Harper in Call of Duty: Black Ops II
  • Grant Grant in Slither
  • Henry in Henry: Portrait of a Serial Killer

En nog veel meer!

 

SHORT BIOGRAPHY

Het FACTS-Woud vuurt Ravager-vuurwerk af, want Yondu Udonta is neergedaald vanuit het sterrenfirmament. Michael Rooker werd enorm populair na zijn geweldige vertolkingen in Guardians of the Galaxy & Guardians of the Galaxy Vol. 2 en daar kan je hem nu persoonlijk voor bedanken.

Maar ook daarvoor was hij al een grote naam. Hij hielp AMC’s The Walking Dead sterk te beginnen in 2010, met de boeiende schurkenrol van Merle Dixon en een verrassende terugkeer in latere seizoenen.

Michael Rooker timmert al sinds 1986 aan de weg in het acteurswezen en blijft ook de laatste jaren schitteren, als Savant in de DCU-film The Suicide Squad uit 2021, als Buddy in Fast & Furious 9, als Grant Grant in de horrorfilm Slither en nog veel meer. We hebben het laatste van deze geweldige acteur nog niet gezien en we kunnen niet wachten om te ervaren wat hij ons in de toekomst gaat brengen!

Michael Rooker zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2022, op zaterdag 2 april en zondag 3 april, in Flanders Expo Gent. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningsessies en grote vraag-en-antwoordshows.

 

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Michael Rooker!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top