Introductie

'Heroes never die!' Niemand minder dan ieders favoriete Overwatch-heldin Mercy komt naar het FACTS-Woud, op 1-2 april 2023, in Flanders Expo Gent!
  • Mercy in Overwatch & Overwatch 2
  • Leende haar stem aan menig personage in Red Dead Redemption 2, World of Warcraft: Battle for Azeroth, Gotham Knights en meer!
  • Had rollen in Homeland (2015), Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016), Red Dwarf (2016) en Welcome to Chippendales (2022).
  • Stand-up comedian

en nog veel meer!

KORTE BIOGRAFIE

‘Heroes never die!’ zou een prima nieuwe FACTS-slogan zijn, maar die leuze zal voor altijd verbonden zijn aan de geweldige actrice, stemactrice en komiek Lucie Pohl. Dat klopt: niemand minder dan ieders favoriete held Mercy van Blizzard Entertainments Overwatch komt naar het FACTS-Woud, op 1-2 april 2023, in Flanders Expo Gent!

Lucy Pohl heeft niet alleen bekijks van de Overwatch-fans, maar was ook druk bezig in andere gameproducties, door haar stem te lenen aan menig personage. Je kunt haar horen in onder meer Red Dead Redemption 2, Gotham Knights, World of Warcraft: Battle for Azeroth en Hearthstone.

Je kunt haar ook zien in live-action producties, zoals Homeland, Fantastic Beasts and Where to Find Them, Red Dwarf, en recentelijk in Hulu’s Welcome to Chippendales.

En dat is nog niet alles: deze ongelooflijk grappige actrice heeft ook heel wat zeer succesvolle solo stand-up-comedyshows op haar naam staan, met Really, Real als de meest recente. Bekijk ook zeker haar populaire Immigrant Jam Podcast!

Lucie Pohl zal aanwezig zijn op FACTS Spring 2023, op zaterdag 1 en zondag 2 april, in Flanders Expo Gent. Ze zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en grote Q&A shows.

Ontmoet nu Lucie Pohl!

Tuurlijk wel! Druk op ‘Guardian Angel’ en zweef naar de ticketpagina. 👇

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top