Introductie

Ze is vooral bekend door haar rol als Clarke Griffin in het veelgeprezen CW-drama The 100, maar verdiende ook haar strepen in populaire series als All Saints en Neighbours & films als The November Man.

BEKEND ALS

  • Clarke Griffin in The 100
  • Sarah Redding in Pirate Islands
  • Janae Timmins in Neighbours

Ook te zien in

  • All Saints
  • Thumper
  • Christmas Inheritance
  • The November Man
  • The Orville (2021 episode)

KORTE BIOGRAFIE

Eliza Taylor werd voor het eerst ontdekt in de Australische tv-series All Saints en Neighbours. Ze is het best bekend voor haar rol als Clarke in het veelgeprezen CW-drama The 100. Nadat ze naar de VS was verhuisd, werd ze meteen gecast als hoofdrolspeelster in de serie. Sinds het begin van de serie heeft Eliza heel wat stof doen opwaaien door het eerste openlijk bisexuele hoofdpersonage van het netwerk te spelen. Haar vertolking naast Alycia Debnam-Carey veranderde de vertegenwoordiging van te LGBTQ-gemeenschap op het scherm.  

Naast haar werk in televisieseries heeft Eliza in verschillende films gespeeld. Ze speelde in de indie thriller Thumper tegenover Pablo Schreiber en Lena Headey, die met lovende kritieken op het 2017 Tribeca filmfestival in première ging. Ze vertolkte de hoofdrol in de romantische komedie Christmas Inheritance op Netflix. Daarnaast speelde ze ook naast Pierce Brosnan, Luke Bracey en Olga Kurylenko in de actiethriller The November Man.

Eliza Taylor is te gast op FACTS op 22-23 oktober 2022, in Flanders Expo, Gent. Ze zal op beide dagen beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen van het FACTS-weekend. Kom bij Belgiës grootste geeky familie in dit fandom-festival!

 

TICKETS & INFO

Ontmoet nu Eliza Taylor!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top