Introductie

Waarschijnlijk het best bekend als bad-ass Bellamy Blake voor de gehele serie van The 100, maar ook als de charismatische Australische acteur die geschiedenis schreef in Neighbours (Buren), Home and Away, The Strip, Road Train, en nog veel meer!

BEKEND ALS

  • Bellamy Blake in The 100
  • Craig in Road Train
  • Aidan Foster in Neighbours
  • Drew Curtis in Home and Away
  • En nog veel andere personages in films en series

BIOGRAFIE

In de begindagen van de geweldige Australische acteur Bob Morley konden fans hem zien spelen in meerdere wereldberoemde Australische dramaseries, met name als Drew Curtis in Home and Away (2006-2008), en als Aidan Foster in Neighbours (20011-2013). Met die laatste rol schreef hij tv-geschiedenis met Neighbours’ allereerste homostel en de eerste mannelijke homokus van de soap. Het feit dat dit nooit werd ‘gesensationaliseerd’ door de producenten of de acteurs maakte deze LGBTQ+-vertegenwoordiging zeer succesvol en betekenisvol.

Deze geweldige Australische acteur vertolkte eveneens de rol van Bellamy Blake in alle zeven seizoenen van The CW-serie The 100, vanaf de pilot in 2014 tot de ontknoping in 2020. Met zijn natuurlijke flair en solide acteerwerk hielp hij de serie naar ongeziene hoogten van populariteit te katapulteren. Leuk weetje: hij ontmoette zijn vrouw Eliza Taylor op de set van The 100, wat evolueerde tot een liefdesrelatie en trouwde in 2019.

Bob Morley is verder ook te zien in een grote lijst andere films en series, zoals The Strip (2008), Scorched (2008), de horrorfilm Road Train (2010), Blinder (2013), Lost in the White City (2014) en meer.

 

ONTMOET BOB MORLEY … ÉN ELIZA TAYLOR!


Acteur Bob Morley komt naar FACTS, de Belgische Comic Con, in Flanders Expo Gent, op zaterdag 6 en zondag 7 november, 2021. Hij zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, handtekeningen en grote vraag-en-antwoordshows op BEIDE DAGEN van het FACTS-weekend.

En wist je dat hij ook zijn echtgenote en The 100-ster Eliza Taylor (alias Clarke Griffin) meeneemt naar de show? Laat al je The 100 fandom-dromen uitkomen op FACTS!

TICKETS & INFO

 

Ontmoet nu Bob Morley!

Artist Alley

ARTIESTEN SKETCHES & COMMISSIES

ARTIESTEN Handtekeningen

BLIJF UP-TO-DATE

Schrijf je in voor de FACTS-nieuwsbrief en kom als eerste te weten wie de nieuwe gasten en activiteiten zijn! In de FACTS News Squad krijg je het nieuws net iets eerder dan de rest!

Scroll naar top