(APRIL 2018) Game of Thrones’ Isaac Hempstead-Wright – aka Bran Stark – vervolledigt de FACTS-line-up!

Koning Winter heeft het land verlaten, maar het spel der koningen kan gewoon verdergaan op FACTS met onze nieuwe gast: Isaac Hempstead-Wright – aka Brandon Stark! Game of Thrones-fans, deze is voor jullie!

Hoewel hij met heel wat talent geacteerd heeft in de Britse horrorfilm The Awakening, kunnen we veilig stellen dat de échte grote doorbraak van Isaac Hempstead-Wright er kwam met de HBO-hitserie Game of Thrones. Hij was slechts 12 jaar toen hij in seizoen 1 ten tonele trad als Brandon Stark, maar al vanaf de pilootaflevering liet Hempstead-Wright menig kijker Bran Stark in het hart sluiten. Van een vliegende – ha, torenklimmersgrapje – start gesproken!

En nu, zeven jaar later, kijken we nog steeds uit naar hoe het hem zal vergaan en wat hem zal overkomen, om maar te zwijgen van wat seizoen 8 ons zal brengen in 2019.

Naast Game of Thrones kan je Isaac Hempstead-Wright ook zien schitteren in de crime thriller Closed Circuit en in de animatiefilm The Boxtrolls, waarin hij de stem van ‘Eggs’ verzorgt.

We hadden graag in de toekomst kunnen kijken als een Three-Eyed Raven, want we kunnen niet wachten om Mr. Hempstead-Wright te ontmoeten op FACTS. Dan zouden we bovendien waarschijnlijk al weten wat hij antwoordt op de vraag ‘Ben jij de Night King?’ tijdens zijn panels.

Trouwens: Isaac Hempstead-Wright’s is jarig op 9 april! Aarzel dus niet om hem een vroege ‘gelukkige verjaardag’ toe te wensen tijdens het FACTS-weekend, op 7 en 8 april!

Wil je deze geweldige acteur persoonlijk ontmoeten? Kom dan naar FACTS Spring 2018, op zaterdag 7 en zondag 8 april, in Flanders Expo, Gent! Isaac Hempstead-Wright zal beschikbaar zijn voor fotoshoots, signeersessies en panels op beide dagen.