Je kan Game Mania vinden

in de Gaming Hall

Activiteiten

1. Real Life Mario Kart!

Je hebt de Mario Kart-titels gespeeld op consoles.

Je hebt ze gespeeld op handhelds.

Dus laten we even je skills testen in deze live Mario Kart-versie!

Navigeer op afstand bestuurbare karts doorheen een track met Mario-thema. Prachtig!

2. Game Mania goodiebags met Super Mario Odyssey-poster!

Als je van plan bent om goodies of merchandise te scoren van je favoriete games en series, dan is deze sterke en diepe goodiebag perfect voor jouw merch quest op FACTS. Maar Game Mania geeft je uiteraard geen lege zak: je krijgt er gratis een gratis poster van Super Mario Odyssey bij! Score!

3. Splitscreen Mario Kart 8 Deluxe & Super Mario Kart!

Wie houdt er nu niet van een beetje gamen in goed gezelschap? En al helemaal wanneer het zo’n fantastische game is als de gekke, snelle racegame Mario Kart 8 Deluxe!

Begin maar te trainen voor je FACTS-bezoek, want je zal 15 andere echte spelers moeten verslaan in deze races!

Of als je even nostalgisch wil doen, dan kan je ook altijd terecht bij de Super Nintendo Classic Mini voor Super Mario Kart.

Ja, het origineel!

4. Laat jezelf tekenen als Nintendo-personage! (enkel zondag)

Wooden Plank Studios (bekijk zeker eens hun webcomics) zijn beschikbaar op zondag voor gratis karikaturen in Nintendo-vorm.

Altijd al willen weten hoe je er zou uitzien als een cartoonversie van The Hero of Hyrule? Of als intergalactische premiejager in een robotkostuum?

Dit is je kans!

5. Gratis dubbelzijdige posters bij pre-orders op FACTS!

Pre-order je games aan de Game Mania-stand op FACTS en ontvang meteen een dubbelzijdige poster! Je kan kiezen uit een poster met de games Assassin’s Creed: Origins/GT Sport, of eentje met Star Wars Battlefront II/Call of Duty: WWII.