FACTS SPRING 2020 IS GEANNULEERD WEGENS CORONA / COVID-19 

Alle tickets voor FACTS Spring 2020 blijven geldig voor FACTS Fall 2020 op 24-25 oktober, maar bezoekers zullen de keuze krijgen:

  • Hou de tickets voor oktober (geen extra stappen nodig)
  • Of vraag een terugbetaling

Als je kiest voor de terugbetaling, klik dan op de onderstaande knop en geef ons de gevraagde informatie door via het online formulier.

Als je meerdere ticketsbestellingen hebt geplaatst, dan moet je het formulier herhalen voor elke bestelling. 

DE DEADLINE VOOR TICKET-TERUGBETALINGEN LIGT OP 10 APRIL! 

HERBEVESTIGDE GASTEN VOOR 24-25 OKTOBER 2020

Veelgestelde vragen

  • Waar vraag ik een terugbetaling aan?

Klik op de knop ‘VRAAG EEN TERUGBETALING AAN’ en vul het formulier in.

  • Kan ik precies kiezen welke tickets ik terugbetaald krijg?

Ja en nee. Tickets kunnen enkel terugbetaald worden in ‘bestellingsbundels’. Dat betekent dat als je – bijvoorbeeld – 2 VIP’s en 3 Standards gekocht hebt in eenzelfde bestelling, je niet kan kiezen welke van die tickets je terugbetaald wil zien. Alle vijf tickets zullen samen terugbetaald worden. Hetzelfde geldt voor bestellingen van fotoshoottickets.

Hieronder kan je zien waar je de 7-cijferige Reservatiecode zoal kan terugvinden:

 

  • Wanneer krijg ik mijn geld terug?

We verwerken uw terugbetalingsaanvraag zo snel als mogelijk. Wanneer uw betalingsaanvraag verwerkt is door ons team zal je hiervan een automatische mail ontvangen. Na deze mail zal het maximum 30 dagen nemen totdat de terugbetaling uitgevoerd is. Alvast bedankt voor jullie geduld.

  • Ik heb meerdere toegangstickets. Wat moet ik doen?

Als je meerdere ticketsbestellingen hebt geplaatst, dan moet je het formulier herhalen voor elke bestelling. Eén bestelling / Reservatienummer = één aanvraag via het formulier. Je kan de reservatienummers vinden via de reservatiemail en op je ticket(s).

  • Ik heb ook fotoshoottickets. Wat moet ik daarmee doen?

Het terugbetalingsformulier geldt ook voor fotoshoottickets, maar er is een kans dat de acteur of actrice opnieuw geboekt wordt voor FACTS Fall 2020, op 24-25 oktober. In dat geval zullen de fotoshoottickets ook geldig zijn in oktober. Hier beneden kan je zien wie er – voorlopig – al opnieuw bevestigd zijn voor FACTS Fall 2020.

  • Ik heb een ticket voor zaterdag 4 april. Mag ik dat ook gebruiken op zondag 25 oktober?

Neen. Fotoshoottickets en toegangstickets voor april blijven ook geldig in oktober, maar dat geldt enkel voor de weekdag waarvoor je het ticket kocht. Zaterdag-zaterdag, zondag-zondag. Je kan niet switchen van dag. Als je die dag niet aanwezig kan zijn of je wil gewoon van dag veranderen, kies dan voor een terugbetaling van je ticket.

Scroll naar top