Little Llama

Little Llama

About us

Bij Little llama streven we voor duurzame kleding en accessoires die lang gebruikt kunnen worden. Daarnaast bieden we ook producten aan die gemaakt worden van stofrestanten en vroeger geliefde stoffen om onze ecologische voetafdruk zo veel mogelijk te verminderen. Doordat wij op deze manier werken wordt alles in beperkte oplage gemaakt.

Alle producten worden vanaf nul met de hand gemaakt in België. Hierdoor is elk product uniek en kunnen we ook producten maken op aanvraag. Speciale stof- of printwensen? Laat het ons weten via Facebook, Instagram, Twitter of email.

— Dit bieden wij aan! —

– Handgemaakt
Alles wordt met veel liefde met de hand gemaakt in Zwalm, België.

Doordat we niets uitbesteden, kunnen we ook gemakkelijk aanpassingen doen. Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden of houdt onze sociale media in de gaten.

Natuurlijk betekent handgemaakt ook dat er altijd variaties zijn wat betreft prints. Dit geeft elk product zijn eigen unieke charme.

– Mee-groei kleding
Kinderen groeien al snel genoeg en kleding gekocht in normale winkels gaan meestal niet lang mee. Dit is niet het geval voor onze mee-groei kleding! Onze sjaals, broeken, truien en jurken gaan letterlijk jaren mee!

– Pre-order systeem
We maken meestal maar één stuk van kleding, accessoire, knuffel of speelgoed op voorhand. Deze plaatsen we op onze Facebook waar de eerste die ‘Ik koop’ plaatst, hem heeft.

Als we genoeg stof over hebben om meerdere te maken, kan hiervoor een pre-order (voorbestelling) voor plaatsen. Deze worden dan, op basis van volgorde, zelf gemaakt.

– Op maat gemaakt
Natuurlijk kunnen we door het feit dat we alles met de hand en op bestelling maken, ook gemakkelijk aanpassingen doen.

Een specifieke stof-wens? Wel of geen zakken of capuchon?

Op aanvraag maken wij ook speciale dingen aan. Denk aan een mooi jurkje voor een speciale gelegenheid, een leuke tas voor het nieuwe schooljaar, een troostende knuffel, …

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden of bekijk onze Instagram.

– Ophaling of Verzending
De bestellingen kunnen worden opgehaald in België of op kosten koper verzonden worden. Afhaalpunten zijn op afspraak in Sint-Maria-Latem (regio Zwalm), Deinze, Oudenaarde en Zottegem.

Wij streven ernaar om de beste oplossing voor iedereen te vinden voor de afhandeling.

– Speciale acties
Leden van onze Facebook groep kunnen niet alleen onze kleding kopen maar ook meedoen met speciale acties. Denk aan win-acties of korting acties. Ook kunnen speciale aanvragen zoals feestkleding of specifieke printjes via onze Facebook groep vervuld worden.

——-

Kijk zeker op de Little llama weide Facebook groep voor de huidige beschikbare producten en pre-orders!

News

Job Ads

Contact information

Send us a message

Scroll naar top